Futbol

Un últim quart d'hora letal

El Lleida ha sumat 11 dels 38 punts amb gols aconseguits a la recta final del partit || L’equip de Siviero ja suma 17 punts en aquesta segona volta després de firmar-ne 21 en tota la primera

Siviero sosté Albadalejo dissabte passat després del gol del Lleida.

El Lleida de Gustavo Siviero compleix una de les exigències que s’ha d’autoimposar un equip, lluitar fins al xiulet final del partit. Després de guanyar els dos últims encontres a casa amb un gol a l’últim sospir, ja són 11 els punts que l’equip ha aconseguit amb gols marcats a l’últim quart d’hora del partit.

Dels 28 gols que ha anotat el Lleida, 8, és a dir, el 28 per cent, els ha marcat en els últims 15 minuts. Curiosament, en l’últim quart d’hora de la primera part n’ha anotat 7 més, xifra que deixa en un 53% els gols aconseguits a la recta final de cada part. Al primer quart d’hora n’ha marcat 3; del minut 15 al 30, són 4; del 30 al 45, n’ha fet 7; del 45 al 60, només un; del 60 al 75, ha anotat 5 gols i, en l’últim quart d’hora, els ja citats 8 gols.

Davant de l’Hèrcules, el gol de Nierga li va suposar vèncer 1-0, sumant dos punts més en un partit que semblava condemnat a l’empat. Contra l’Ebro, fa quinze dies, també va guanyar dos punts in extremis (2-0), igual que al camp de l’Hospitalet (2-3) i a casa amb el Llagostera, dos punts més (2-1), amb un gol en els últims compassos.

A aquests 8 punts, s’hi ha de sumar l’empat que va aconseguir a casa davant del Vila-real B (1-1), amb un gol al minut 76 i el 2-1 amb el qual va doblegar a la primera volta l’Hospitalet, també al Camp d’Esports, amb una diana de Fran Moreno al minut 78.

Els números del Lleida segueixen millorant en aquesta fase de la Lliga. Després de la victòria davant de l’Hèrcules, ja suma 17 punts en el que va de segona volta de la Lliga.

A la primera volta, en aquest mateix període de partits, únicament va sumar 9 punts. El Lleida va tancar la primera volta amb 21 punts, tan sols quatre més dels que ja ha aconseguit. A més a més, en quatre dels encontres d’aquesta segona volta ha mantingut la porteria a zero. A la primera tan sols van ser tres partits.