SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Denúncia arbitral a Piqué i al president del Vila-real

Roig va dir que el Madrid va obsequiar els àrbitres i Gerard va fer un tuit irònic

Marcelo celebra la polèmica victòria del Madrid a Vila-real.

Marcelo celebra la polèmica victòria del Madrid a Vila-real.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Comitè Tècnic d’Àrbitres (CTA) ha decidit denunciar davant del Comitè de Competició les declaracions del president del Vila-real, Fernando Roig, i el tuit publicat per Gerard Piqué després del Vila-real-Madrid, en el qual un penal inexistent a favor del Madrid ha generat polèmica.

Fernando Roig, en declaracions a la Cadena Cope, va dir que l’equip arbitral va sortir de l’estadi de La Cerámica amb bosses del Madrid. “El que m’ha arribat i m’ha fet gràcia és que ha sortit tot l’estament arbitral amb bosses del Reial Madrid. M’ha cridat l’atenció, no sé què devien portar, dins d’aquestes bosses. No està bé, em sembla a mi”, va indicar Roig.

Piqué, per la seua part, va fer un tuit on comparava els arbitratges patits pel Barcelona i el Reial Madrid davant dels mateixos vuit rivals. “Contra els mateixos equips. 8 punts. 8 i tal. Els retalls [que adjunta] són de premsa de Madrid pel dubte”, afirmava. Josep Vives, portaveu del Barcelona, va dir que “això no està bé” i va afegir que “ el Barça entrega, a tall de cortesia, una mica de marxandatge del club. Però com a visitants no donem obsequis, només com a locals”, va manifestar.

La queixa de Roig no va caure gens bé a Madrid. Pel que sembla, les bosses contenen clauers, bolígrafs i pins. El Madrid, per la seua part, va sorprendre ahir al presentar una queixa davant de LaLiga per les retransmissions de televisió, que el club considera esbiaixades i que perjudiquen la imatge del Madrid.

tracking