SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ

Impugnació desestimada

El Jutge de Competició rebutja la denúncia del Lleida per alineació indeguda d’un jugador de l’At. Saguntí || El club anuncia que recorrerà davant d’Apel·lació

Keita, d’esquena amb el dorsal 9, el dia del partit entre l’Atlètic Saguntí i el Lleida.

Keita, d’esquena amb el dorsal 9, el dia del partit entre l’Atlètic Saguntí i el Lleida.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Jutge de Competició de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) va desestimar ahir la impugnació presentada pel Lleida al partit de Lliga que va perdre 1-0 al camp de l’At. Saguntí, el passat dia 18, per suposada alineació indeguda del futbolista Keita Karamokoba. El club va confirmar ahir que recorrerà aquesta decisió davant del Comitè d’Apel·lació, per la qual cosa disposa d’un termini de 10 dies.

El jutge va comunicar la decisió de “desestimar íntegrament la denúncia d’alineació indeguda del jugador Keita Karamokoba”. Ahir, el mateix jutge també va desestimar una altra denúncia, en aquest cas presentada pel Real Unión Club, per la suposada alineació indeguda del mateix futbolista, en aquest cas en el partit de semifinals de la Copa Federació que els va enfrontar el passat dia 22. Precisament, avui es juga el partit de tornada.

El jutge va argumentar la seua decisió “vistes les al·legacions i còpia de la llicència aportada pel Club Atlètic Saguntí, així com l’informe emès pel Departament de Llicències de la RFEF, no hi ha lloc a estimar la denúncia d’alineació indeguda” de Keita Karamokoba.

El Lleida presentarà un recurs davant d’Apel·lació, ja que entén que no se li ha justificat que el jugador disposi del document que l’entitat creu que no té, una autorització que els jugadors estrangers de Segona B han de sol·licitar a títol individual. El club manté els dubtes sobre el fet que Keita disposi de l’esmentada autorització, com apunta el fet que el futbolista no va jugar el partit del passat cap de setmana davant de l’Hospitalet, malgrat que va ser convocat. El departament jurídic del club començarà a preparar avui mateix el recurs davant del Comitè d’Apel·lació, que ha de presentar en els propers 10 dies hàbils.

Va admetre també que l’equip “ha de millorar fora” i no es va mostrar gens partidari de fer càlculs. “Jo no faig comptes. Només importa el pròxim partit i sortir a buscar els tres punts.”

Campos: “Tenim un punt de sort, pero s’ha de buscar” Álvaro Campos, porter del Lleida que no va poder jugar davant de l’Hèrcules per sanció, va admetre ahir que la sort els està somrient ara. “L’equip està bé, amb confiança, està alegre i tenim aquest punt de sort que també és important”, encara que va matisar que “la sort també l’has de buscar, ja que si en la jugada del gol davant de l’Hèrcules Andriu no treu ràpid potser no marquem”, va explicar.

tracking