BÀSQUET LLIGA FEMENINA

Un triomf per somiar

El Cadí guanya a la pista del Zamarat i és setè, a una victòria del ‘play-off’ || Bahí, amb 16 punts, i Vilaró, amb 15, màximes anotadores de l’equip

Vilaró, que va anotar 15 punts, davant d’una jugadora del Zamarat.

El Cadí la Seu va firmar ahir una excel·lent victòria a la pista del Zamarat (64-72), amb la qual cosa afrontarà el tram final de la Lliga amb opcions de classificar-se per a la disputa del play-off al títol que disputen els sis primers. L’equip que entrena Joan Carles Pié és setè en la classificació, a tan sols una victòria de la sisena posició.

No va ser un partit fàcil per a les urgellenques, que van haver d’afrontar moments complicats. El primer ja va ser en l’últim quart, quan l’equip local es va situar 15-10. Però les lleidatanes van reaccionar per anotar-se el parcial per 15-18. En el segon quart van sortir amb força i van arribar a tenir 12 punts de renda (17-29 a 3.55 del descans). Va reduir distància el Zamarat, però un triple de Vilaró a falta de 24 segons va deixar un 26-34 al descans. En el tercer set, l’equip local va arribar a situar-se dos vegades al davant (38-38 i 41-40), però un triple de Tània Pérez i dos cistelles de Vilaró i Brunckhorst van mantenir l’equip a la superfície (43-47, 30’). El Cadí encara va haver d’aguantar la pressió final del Zamarat, que, tot i que ja no es va tornar aposar al davant, sí que es va situar a 3 (59-62) a falta de 3.22, fins que un triple de Bahí i l’encert de Vilaró i Meiya van sentenciar el xoc (64-72).