SEGRE

Futbol

La firma de la gespa del Camp d'Esports tampoc cobra el manteniment de la gespa

El deute, pel bloqueig del Lleida, augmenta un mínim de 5.000 € cada mes

Operaris de RoyalVerd ultimen la instal·lació de la nova gespa el passat 28 de setembre.

Operaris de RoyalVerd ultimen la instal·lació de la nova gespa el passat 28 de setembre.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’empresa RoyalVerd, que va renovar la gespa del Camp d’Esports, també està assumint-ne sense cobrar el manteniment, la qual cosa suposa que l’impagament de 600.000 euros per aquella feina s’incrementa cada mes per una quantitat que oscil·la entre els 5.000 i els 8.000 euros, segons va explicar ahir el seu director general, Eudald Morera. “Algú ha de fer el manteniment i RoyalVerd està assumint aquest cost”, afegia. “Havia de sortir a concurs el manteniment, però no ha sortit. L’assumim nosaltres perquè, si no ho féssim, la gespa es moriria, i entenem que encara seria més difícil cobrar”, va assenyalar. “Cada dia que passa és una despesa addicional. Però ja no es tracta d’això, el que reclamem és cobrar el concepte principal”, amb referència als 600.000 euros que ja li haurien d’haver ingressat.

Segons va explicar Àngel Ros dimecres, el Lleida ha de trobar una entitat bancària amb la qual firmar el crèdit, que pagarà íntegrament la Paeria. També correspon al consistori fer-se càrrec del manteniment, però el bloqueig de la situació fa que l’empresa ho estigui fent sense cobrar. Morera va dir que el deute està posant l’empresa en una situació molt complicada. “Cobrar ja és una necessitat. És una quantitat important i aquest deute ens està tocant la medul·la”, i va recordar que “s’està fent ús de la instal·lació, s’hi juga i es fa el servei per al qual va contractar l’obra. Necessitem una resposta immediata, perquè la nostra situació és extremament difícil. Estem inquiets i nerviosos”, va admetre, i va insistir que, si no hi ha acord, recorreran a la via judicial per poder cobrar.

El Lleida reclama a l’Espanyola veure la documentació de Keita El Lleida va anunciar ahir un recurs davant del Comitè d’Apel·lació de la RFEF contra la resolució del Jutge Únic de Competició de desestimar la impugnació del partit que va perdre 1-0 davant de l’At. Saguntí. El club lleidatà també demanarà a la Federació Espanyola de Futbol, segons estableix l’article 48 del reglament disciplinari, una còpia de l’expedient del cas, amb la documentació aportada pel Saguntí i pel departament de llicències de l’ens federatiu, ja que encara no l’ha rebut.

tracking