SEGRE

Torres rep alta hospitalària: "Per sort ha quedat tot en un ensurt"

El delantero del Atlético de Madrid, Fernando Torres, retirado en camilla tras sufrir el golpe y quedar incosciente.

Torres rep alta hospitalària: "Per sort ha quedat tot en un ensurt"EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fernando Torres, davanter de l’Atlético de Madrid, ha rebut l’alta hospitalària aquest divendres i a la seua sortida de la clínica corunyesa en la qual va passar la nit en observació ha agraït les mostres d’afecte que ha rebut i ha assegurat que "per sort, ha quedat tot en un ensurt".

L’internacional espanyol va atendre uns minuts als periodistes a l’hospital HM Modelo i va afirmar que està "tot bé" després d’haver-se recuperat del traumatisme cranioencefàlic que va patir en el partit d’aquest dijous amb el Deportivo a l’estadi de Riazor.

"Simplement agrair a tots, als meus companys de l’'Atleti' i el Dépor la reacció que van tenir, als aficionats també per la seua reacció i les mostres de suport. Són coses que passen", va comentar el futbolista sobre el succeït en el partit davant del Deportivo, en el qual un xoc fortuït amb Álex Bergantiños el va fer perdre el coneixement.

"Ahir vaig estar amb Álex, estava preocupat, però són coses del futbol i ens pot passar a tots. Per sort ha quedat tot en un ensurt i ara estic comptant els dies i les hores per tornar a entrenar amb els meus companys", va declarar.

Torres va revelar que va veure "les imatges ahir" i recorda el que va passar fins "just abans" del cop amb el jugador del Deportivo.

"Vaig tenir un episodi semblant amb la selecció fa anys, no recordava res durant les hores anteriors i posteriors, així que aquesta vegada per sort ha estat menys. Vaig recuperar el coneixement a l’ambulància i gràcies a Déu ha estat poca cosa", va indicar.

El davanter va insistir que "són coses que passen" en el futbol i va assenyalar que va ser "una acció fortuïta, un cop i no passa res".

"Està tot bé, per sort, en un parell de dies podré estar amb els companys entrenant i llest per a una altra", va manifestar.

Torres, que té familiars a Galícia, ha desitjat "sort" al Deportivo i ha agraït que diversos jugadors del conjunt corunyès, entre ells el propi Bergantiños, l’hagin visitat a l’hospital.

"Han vingut diversos companys del Deportivo a preocupar-se per com estava. Els desitjo tota la sort del món d’aquí a final de temporada. És un equip especial per a mi per la botiga en la qual som. Esperem que el proper any ens vegem a Primera", va dir el 'Niño’.

Abans d’abandonar l’hospital, Torres també va tenir paraules d’agraïment per a "els metges i empleats" de la clínica en la qual va passar dotze hores després del traumatisme cranioencefàlic que va patir durant el partit davant del Deportivo.

El jugador va rebre un fort cop en un xoc aeri amb Álex Bergantiños en el minut 84 del partit de la vint-i-cinquena jornada de la Lliga i va caure desplomat i inconscient sobre la gespa de l’estadi de Riazor.

Allà va ser atès immediatament pels seus companys, pels jugadors del Deportivo i pels serveis mèdics d’ambdós clubs, abans del seu trasllat a l’hospital corunyès, on se li va realitzar un TAC cranial i cervical i es van descartar alteracions i lesions traumàtiques.

tracking