SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Comenge: “Hem competit fins a l’últim segon”

Va destacar la reacció de l’equip || El tècnic es mostra disgustat per la mala primera part

Leonardo Demétrio s’escapa del jugador del Gipuzkoa Michael Carlson, en una acció del partit d’ahir.

Leonardo Demétrio s’escapa del jugador del Gipuzkoa Michael Carlson, en una acció del partit d’ahir.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador de l’Actel Força Lleida va marxar de Sant Sebastià amb sabor agredolç, ja que va destacar la reacció que va tenir i el fet que va lluitar fins a l’últim segon, malgrat la derrota encaixada a la pista del líder. “Al final no ens en anem amb tan mal sabor de boca, perquè hem competit fins al final”, va valorar. “Hem obligat Porfirio [entrenador del Gipuzkoa] a demanar tots els seus temps morts”, va afegir.

Comenge va dir que “hi ha hagut dos parts molt diferenciades. La primera ha sigut absolutament per al Gipuzkoa, mentre que a la segona sí que ens hem trobat una mica millor”.

Centrant-se en la valoració del seu equip, va dir que “ha sigut tan dolenta la primera part que hem jugat, com bona la reacció que hem tingut”. Va admetre que “al final de la primera part ens en hem anat al descans amb mal sabor de boca i una mica frustrats, perquè encara que el Gipuzkoa ho ha fet molt bé nosaltres hem estat per sota de les prestacions que estem preparats per donar”, va assenyalar.

Quant al resultat no va tenir dubtes que va ser just. “Felicito el Gipuzkoa perquè crec que han sigut justos vencedors del partit. Han mostrat un bon nivell, que ja esperàvem, però per això insisteixo que cal valorar també la reacció que hem tingut davant del gran rival que hi havia al davant”, va destacar l’entrenador.

Comenge va recordar que l’Actel Lleida va tenir opcions de guanyar fins al final. “Hem estat vius fins a l’últim segon. Fins i tot amb una opció d’un tir per empatar o guanyar el partit i això entenc que té molt mèrit”. Va valorar, a més, que “no podem quedar-nos només amb el negatiu”.

tracking