FUTBOL?SALA TERCERA DIVISIÓ

El Linyola s’imposa en el derbi amb Lo Caragol amb ‘hat-trick’ d’Alís

Els visitants van plantar cara tot i la derrota

El Linyola va superar a casa 6-4 el Lleida Lo Caragol en un derbi ple d’emoció i gols.

El Linyola va complir amb el seu paper de favorit i es va imposar en el derbi lleidatà davant de Lo Caragol. Quan tan sols s’havien disputat 6 minuts del partit, Vendrell va avançar el conjunt local. Nou minuts més tard, Llauradó va aconseguir el gol de l’empat (1-1, 15’), però Boldú (2-1, 17’) i Alís (3-1, 19’) van tornar a posar el Linyola al davant en el marcador. Els visitants van retallar distàncies al 28 (3-2) gràcies a un gol de Taboada que, poc després, es va trobar amb la resposta d’Alís (4-2, 32’) i Vendrell (5-2, 33’). Tanmateix, el visitant Farran, amb dos gols en tan sols dos minuts (34’ i 36’), va fer pujar el 5-4 al marcador i va omplir d’emoció la recta final del matx, que va quedar vist per a sentència amb el definitiu gol del Linyola, al minut 39, obra d’Alís, que d’aquesta manera va firmar un hat-trick.

D’altra banda, ahir també es va disputar el partit entre el Molins 99 i l’Alcoletge. Els homes de Xavier Palau es van imposar 5-6 gràcies a un gol de camp a camp del seu porter, Palau, a falta de 7 segons per al final del partit.

A la primera part, el conjunt blau es va avançar 1-4 en el marcador gràcies a un gran joc combinatiu, tan ràpid com eficient. Després del descans, els locals van avançar la defensa i a base de lluita, entrega i joc directe van aconseguir empatar, però l’Alcoletge va ser el clar dominador dels últims 10 minuts del partit i va acabar emportant-se els tres punts.