HANDBOL DIVISIÓ HONOR PLATA

L’Associació domina

Una jugadora intenta un llançament en una acció del partit.

L’Associació va guanyar plàcidament davant del Sant Joan Despí per 24-21, en un partit que les locals van dominar de principi a final i van mantenir en tot moment un avantatge de dos o més gols sobre el rival.

Les lleidatanes van començar molt ficades en el partit. Van sortir molt ben posicionades en defensa i van tenir efectivitat en atac, fet que es va traduir en un 14-10 al final de la primera meitat. Després del descans, i sabent que ja no es juguen res aquesta temporada, Miroslav Vujasinovic va voler donar minuts a jugadores que no havien tingut tant protagonisme durant la temporada, com Mariam, però la tònica del partit va seguir sent la mateixa: l’Associació era molt superior i tenia ratxa golejadora. Als deu minuts de la segona meitat, el Sant Joan Despí va començar pressionar la defensa local i les lleidatanes van perdre algunes pilotes. En els últims 15 minuts de partit, les visitants van tenir diverses ocasions clares que de transformar-les els haurien permès somiar la remuntada, però van topar amb Olga Pena, la portera local, que va fer una actuació estel·lar amb diverses parades de mèrit.

Gràcies al gran treball defensiu i la fantàstica actuació d’Olga en els últims 15 minuts, la millor jugadora del partit, l’Associació es va emportar el matx. També va destacar Irina, que va marcar set gols i va ser referent a la davantera local. Sumen així la quarta victòria en els últims cinc partits.

Després d’aquesta jornada, l’Associació segueix sent sisena a la classificació, amb 24 punts. A més, amplien a dos punts l’avantatge amb el seu immediat perseguidor, l’Amposta. Des de fa tres jornades ja estan matemàticament salvades, i el seu únic objectiu és acabar al més amunt possible a la taula.

Després de dos setmanes d’aturada a la Lliga per competicions de les seleccions, l’Associació s’enfrontarà el proper 25 de març a l’OAR Gràcia Sabadell.