SEGRE

HOQUEI SOBRE PATINS OK LLIGA

Ocasió per agafar aire

L’ICG Lleida rep avui el Girona amb la necessitat d’aconseguir la victòria i allunyar-se de la zona perillosa || Els llistats, un punt per sobre del descens

L’ICG Lleida necessita fer-se fort a l’Onze de Setembre.

L’ICG Lleida necessita fer-se fort a l’Onze de Setembre.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Lleida rep avui (18.05) el Girona en una nova oportunitat per escapar-se de la zona perillosa de l’OK Lliga, a la qual continua aferrat després de l’última entrepussada a l’Onze de Setembre davant del Vendrell (4-7). Els lleidatans parteixen amb un punt d’avantatge sobre els llocs de descens a Primera, després que ahir Vilafranca i Manlleu empatessin (4-4), i estan en disposició de superar a la taula el Girona –el seu rival d’avui–, l’Igualada i el Caldes, després de la derrota dels dos últims davant de Barcelona i Liceo. A més, en cas de victòria, atraparà a la novena posició un Lloret que també va entrepussar davant l’Alcoi.

Per aconseguir la victòria davant el Girona, l’equip que dirigeix Albert Folguera necessitarà saltar a la pista de l’Onze de Setembre amb la concentració que li va faltar en l’últim compromís davant el Vendrell, a més de ser intens en defensa davant un rival que va ser capaç de superar precisament el Vendrell en el seu últim desplaçament. Com a mostra, l’ICG Lleida té en ment el partit corresponent a la primera volta del campionat, en el qual els gironins van ser superiors i es van adjudicar la victòria per un clar 4-2. Folguera ha demanat als seus jugadors que surtin a la pista amb la mateixa intensitat que ho van fer en el partit que van disputar a la Corunya, on van donar una de les sorpreses de la temporada després d’imposar-se al Liceo. Per fer-ho, el club també demana el suport del públic en un partit amb un horari poc habitual, les 18.05, ja que ha estat declarat partit de la jornada i serà televisat per La Xarxa TV, en el dial 159 de Movistar Plus en l’àmbit català.

alpicat

El Lleida.net Alpicat es va imposar ahir al Mataró (5-4) en un emocionant partit que es va resoldre a favor dels locals gràcies a un gran inici. Els visitants van aconseguir ajustar el marcador en els últims instants, però els lleidatans es van assegurar tres punts que el confirmen com un dels millors equips de Primera Nacional com a local i que l’allunyen cada vegada més de la zona perillosa de la classificació de la Lliga.

tracking