SEGRE
Lucas Vázquez, James, Asensio i Nacho celebren un dels gols madridistes.

Lucas Vázquez, James, Asensio i Nacho celebren un dels gols madridistes.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reial Madrid es va exhibir ahir amb una golejada (1-4) davant de l’Eibar, al qual va esclafar en la primera mitja hora de joc amb un contundent 0-3. Karim Benzema i James Rodríguez van fer oblidar les baixes de Cristiano Ronaldo i Gareth Bale. Especialment encertat va estar el francès, habitualment a l’ull de l’huracà aquesta temporada per l’intermitent rendiment. Va estar molt participatiu, retrobant-se amb el gol a la Lliga per partida doble i sent present en els altres dos.

Els guipuscoans no havien guanyat el Reial Madrid ni a Primera divisió ni en Copa del Rei, i continuen sense aconseguir-ho, en el seu vuitè duel. Això sí, van marcar el seu primer gol al Reial Madrid a Ipurua en Lliga.

L’entrenador madridista, Zinedine Zidane, amb les baixes de Cristiano, Bale i Morata, va alinear inicialment Lucas Vázquez i Marco Asensio com a acompanyants de Karim Benzema a la davantera. A més, el tècnic va donar descans a Toni Kroos (va jugar James) i Marcelo (va actuar Nacho).

Tots aquests canvis van donar resultat, perquè la primera part, que va acabar 0-3, només va tenir un color, el blanc, amb un Reial Madrid molt superior a un Eibar que va jugar la pitjor primera meitat de la Lliga. Va caure un fort ruixat d’aigua abans de començar el partit, fet que va fer que la gespa, molt molla, fos molt ràpida al principi, cosa que van aprofitar els madridistes per passejar-se sense Cristiano.

tracking