BÀSQUET LLIGA ACB

El Barça pateix però venç

Ante Tomic intenta avançar davant l’oposició de Tumba i Campazzo.

A pesar de no millorar l’irregular joc, el Barcelona Lassa va sumar una soferta victòria (73-70) davant de l’UCAM Múrcia al Palau Blaugrana, on es va viure un partit gris que no es va decidir fins als últims segons gràcies als tirs lliures.

El Barcelona va començar bé, amb la intensitat que li va faltar en els fatídics primers deu minuts de divendres passat davant del CSKA de Moscou. Tanmateix, les xifres anotadores dels blaugranes no eren bones i l’UCAM va aconseguir un parcial de 0-10 amb el qual va aconseguir anar-se’n amb avantatge al final del primer període (14-15). Els triples i Vitor Faverani, ex de la Múrcia, van ser els protagonistes en el segon parcial. El Barcelona va arribar a gaudir d’un avantatge de 13 punts (36-23) a tres minuts per al descans, una renda que els de Bartzokas van deixar escapar en una de les seues ja habituals desconnexions que tant s’han repetit al llarg d’aquest curs, i van arribar al descans 38-33.

El Barça, amb molts problemes en el rebot defensiu, va perdre l’avantatge al final del tercer parcial (54-55). El partit va seguir igualat en l’últim quart i, a falta de 16 segons, el resultat era de 70-67. El partit es va decidir des de la línia de tirs lliures. Campazzo va poder empatar amb un triple que no va entrar. Tumba va agafar el rebot i el Barça va fer una falta personal que permetia als visitants seguir dins del partit (70-68). A la ruleta dels tirs lliures, els locals van sortir vencedors (73-70).

Malgrat el mal joc, el Barça atrapa a la Lliga el Madrid i el València, que van perdre els respectius partits aquesta jornada.