Futbol

Un 'hat-trick' de Baiget decideix per a l'EF Tàrrega

Un jugador de l’EF Tàrrega i un altre del Guissona B lluiten davant la mirada dels seus companys.

L’EF Tàrrega va guanyar el Guissona B per 4-1 gràcies a l’efectivitat de cara a barraca. A la primera meitat, el Guissona B va disposar d’ocasions per obrir la llauna però no va tenir fortuna. En canvi, els locals van estar més fins de cara a porteria i en el minut 25 Marín va posar l’1-0. Així s’arribava al descans. La segona meitat va ser un festival golejador del local Baiget, que, amb tres dianes, va ser clarament el millor jugador del matx. Va fer el 2-0 en el minut 61 i va trencar el duel. Els visitants es van obrir i van deixar molts espais en defensa, una cosa que l’EF Tàrrega va aprofitar per acabar golejant el Guissona B per, finalment, quatre gols a un.