SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida ja és el millor equip de la segona volta

Ha sumat 20 de 27 punts possibles i arriba a la recta final llançat al ‘play-off’

Miki Muñoz va donar de penal els tres punts al Lleida a Vila-real.

Miki Muñoz va donar de penal els tres punts al Lleida a Vila-real.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida ja és el millor equip del seu grup en la segona volta amb 20 punts sumats sobre 27. Diuen molts entrenadors que els objectius de la temporada es decideixen en les deu últimes jornades. Si això és així, el Lleida Esportiu ha arribat a aquesta recta final en el seu millor moment després d’acumular una ratxa de set victòries, dos empats i només una derrota (davant de l’Atlètic Saguntí) en deu partits. Només té tres punts menys respecte a la passada temporada a aquestes altures de la Lliga (41 per 44).

Ni els equips que són a dalt en la classificació se li resisteixen a l’equip de Gustavo Siviero en aquesta segona volta. Han caigut el Badalona (quart classificat) per 3-2, l’Hèrcules (cinquè) per 1-0 i diumenge passat el Vila-real B (sisè), aquest a domicili, per 0-1.

El play-off continua sent una mica lluny per al Lleida, a set punts del Badalona, però l’esprint final que estan fent els blaus permet somiar amb la possibilitat de colar-s’hi a l’últim moment.

De fet, en l’última jornada l’equip lleidatà visita un Eldenc que estarà descendit i que, per molt primat que pugui estar si és que hi ha diversos equips implicats en la lluita, no sembla que sigui un escull gaire difícil per a tan gran objectiu. Però el Lleida comptarà amb una altra nova prova de foc dissabte al Camp d’Esports davant l’Alcoià (18.00 hores), segon classificat. Per aconseguir la victòria necessita l’equip més que mai el suport de l’afició en aquesta recta final decisiva.

tracking