SEGRE

CICLISME

Froome, Contador i Valverde, entre els preinscrits a la Volta Catalunya

La prova es disputa del 20 al 26 de març

Froome, Contador i Valverde, entre els preinscrits a la Volta Catalunya

Froome, Contador i Valverde, entre els preinscrits a la Volta Catalunya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Volta Ciclista a Catalunya, que es disputarà del 20 al 26 de març, ha donat a conèixer la llista de preinscrits de la 97a edició, en la qual destaquen, entre d’altres, el britànic Chris Froome (Sky), així com els espanyols Alberto Contador (Trek-Segafredo) i Alejandro Valverde (Movistar).

Com ha estat habitual en les últimes edicions, la Volta comptarà amb algunes de les estrelles del ciclisme mundial que voldran destronar al vigent campió, Nairo Quintana, qui aquest curs no prendrà la línia de sortida.

A menys de dos setmanes per al seu inici, la prova catalana ha revelat el cartell de preinscrits que compta amb la participació del vigent campió del Tour de França, Chris Froome.

Malgrat que el recorregut de la Volta no és el més ideal per a 'esprinters', la llista de 'notables’ la completen dos excel·lents velocistes com el gal Nacer Bouhanni (Cofidis) i l’alemany André Greipel (Lotto Soudal).

La prova començarà a Calella (Barcelona) i finalitzarà el 26 de març en el tradicional circuit per la muntanya de Montjuïc, a la capital catalana.

Les dos arribades importants en alt seran a l’estació d’esquí de La Molina i Lo Port, als ports de Tortosa i Beseit, dos etapes que tindran lloc en la tercera i cinquena jornada i que poden decidir el vencedor de la 97a edició.

tracking