SEGRE

POLIESPORTIU

Dos lleidatanes, amb l'Estatal de vòlei

Itziar López, del CECELL de vòlei, i Ainoha López, de l’AEM de futbol, preparen amb Espanya l’Europeu de les seues categories || Cadet i juvenil, respectivament

Itziar López, jugadora cadet del CECELL.

Itziar López, jugadora cadet del CECELL.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’esport base lleidatà segueix sent una font inesgotable de talents. Itziar López, jugadora de voleibol cadet del CECELL, i Ainhoa López, juvenil de l’AEM de futbol, ja han superat una nova tria amb les seleccions espanyoles de les seues respectives categories i tenen serioses opcions de competir amb Espanya en els pròxims Campionats d’Europa.

Itziar López, després de superar una primera concentració amb la selecció espanyola sub-16 de voleibol, ha estat citada de nou per a una concentració que tindrà lloc entre el 16 i el 19 d’aquest mes. La Federació Espanyola de Voleibol ha convocat per a aquesta cita catorze jugadores, de les quals dotze seran les que aniran a competir a competir amb Espanya al Campionat d’Europa sub-16, que es disputa a Palència del 13 al 15 d’abril.

Ainhoa López, per la seua part, també ha superat una primera tria, en el seu cas amb la Selecció Sub-19 de futbol femení d’Espanya, que prepara el Campionat d’Europa que es disputarà a Irlanda del Nord. Ella estarà en una concentració a Las Rozas del 13 al 15 d’aquest mes. Són 24 jugadores, de les quals també ha de sortir la selecció definitiva per a l’Europeu, encara que abans els espera un torneig amistós de preparació.

Toni Blesa, president del CECELL, explica que “des que ens vam fer càrrec del club, el 2011, aquesta és la primera jugadora que arriba a la Selecció Espanyola. El mèrit és totalment seu, però també estem contents perquè a nivell de club ens ratifica que treballem bé. A més, ella i Astris Puig, que és alevina, també estan amb la selecció de Catalunya”.

Ainhoa López també expressava la seua satisfacció, tot i que es mostra prudent perquè “encara quedarà per superar una tercera tria”. Juga d’extrem esquerre i després de passar pel Lleida compleix la segona temporada a l’AEM.

tracking