SEGRE

FUTBOL

El Lleida encadena la seua setena victòria al Camp d’Esports

Derrota per 2-1 l’Alcoià, segon classificat, tot i jugar l’últim quart d’hora amb deu jugadors, i continua atansant-se al play off

El Lleida encadena la seua setena victòria al Camp d’Esports

El Lleida encadena la seua setena victòria al Camp d’Esports

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Lleida ha fet avui un altre gran pas per atansar-se a les posicions de play off, després de derrotar per 2-1 al segon classificat, l’Alcoià, en un partit que els lleidatans han jugat amb un home menys durant l’últim quart d’hora per l’expulsió de Javi Casares.

L’equip de Gustavo Siviero continua amb l’extraordinària ratxa d’aquesta segona volta, en la qual ja ha sumat 23 punts, 2 més dels que va poder sumar al llarg de tota la primera part de la competició. Amb la victòria d’avui són ja set partits consecutius en el Camp d’Esports aconseguint la victòria i encadena la seua tercera victòria a la Lliga, els tres davant d’equips de la part alta de la classificació.

El Lleida ha obert el marcador en la primera ocasió que ha tingut. Era el minut 13 quan un perfecte centre de Javi López l’ha aprofitat Casares per firmar l’1-0. És el seu sisè gol aquesta temporada, amb el que situa com el pitxitxi de l’equip. L’Alcoià ha empatat vuit minuts més tard, quan López Silva ha aprofitat un error de la defensa local per superar per alt Álvaro Campos. Amb 1-1 s’ha arribat al descans.

En la segona meitat el Lleida de nou ha marcat en la seua primera aproximació. Javi López ha marcat el 2-1 en el minut 47, amb un llançament directe de córner, el que es denomina un gol olímpic. Els dos equips han tingut alguna ocasió més, però el Lleida, molt bé en defensa durant tot el partit, ha frenat molt bé els atacs de l’Alcoià. En el minut 75 Casares ha estat expulsat per doble amonestació, amb la qual cosa el Lleida ha jugat amb 10 l’últim quart d’hora, temps en el qual l’equip visitant no ha tingut ni una sola ocasió.

El partit ha suposat el retorn al Camp d’Esports de l’excapità blau Pau Bosch, que ha estat ovacionat per l’afició del Lleida i al final del partit ha rebut una placa per part de les penyes blaves. També han tornat amb l'Alcoià Toni Seligrat, Josep Maria Ferrer, Carlos Barreda i Mario Fuentes.

tracking