SEGRE

Una mare denuncia una agressió després d'un partit d'infantils a la Bordeta

Imatge d'arxiu del camp de futbol de la Bordeta.

Imatge d'arxiu del camp de futbol de la Bordeta.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La mare d’un futbolista de l’equip infantil del Miralcamp va presentar ahir una denúncia per agressió contra l’avi d’un jugador del Bordeta B, que acusa d’agafar-la “fortament pel coll” i llançar-la contra una tanca. Després de l’incident, que segons consta en la denúncia, s’hauria produït al Municipal de la Bordeta sobre les 13.15, el marit de la denunciant va trucar a una ambulància i als Mossos. Ja a la tarda, va presentar una denúncia, acompanyada per un informe de lesions, a la comissaria de Mollerussa, on resideix la família.

Segons va explicar a aquest diari el marit, al finalitzar el partit entre el Bordeta B i el Miralcamp, de categoria infantil, amb el resultat de 8-0, alguns pares visitants es van queixar que el Bordeta havia convocat jugadors de l’equip A, la qual cosa va provocar una discussió a la zona de vestidors, entre pares dels dos equips. “La mare d’un jugador del Bordeta li va dir a la meua dona que callés i li va fer un gest obscè, a la qual cosa ella va replicar que això era de barri”, va explicar. “Llavors va venir un senyor gran, el pare de l’altra persona, la va agafar pel coll amb molta agressivitat i la va llançar contra la tanca.” L’agressió li va provocar lesions al coll i l’esquena.  “També li van pegar dos dones més”, va afegir. “Al veure la seua mare a l’ambulància, el nostre fill s’ha posat molt nerviós”, va assenyalar el pare del petit, que va assegurar que la família està disposada a arribar fins al final en la denúncia. “Fins i tot després ens ha continuat increpant”, va explicar.

Per la seua part, Bartolomé Ayora, president del Bordeta, va confirmar l’incident, del qual va confessar que era “una vergonya per les dos parts. És una pena que passin aquestes coses i, a més, davant dels nens, que hem tret per una altra porta perquè no ho veiessin”. Ayora va explicar que “hi ha hagut insults per les dos parts i també agressions per les dos parts. L’avi a qui es refereix aquesta família també ha estat agafat pel coll, ha patit lesions i té intenció de denunciar els fets”. Quant al motiu de la discussió, va dir que “el reglament permet baixar jugadors de l’A, però només ha estat un i ha jugat únicament tres minuts”, va relatar el president del club.

tracking