SEGRE

Futbol

El Pardinyes expulsa dos jugadors juvenils que van agredir un rival i la seua família

Els fets es van produir fora del camp quan ja havia finalitzat el partit

Imatge d'arxiu del camp de futbol del Pardinyes.

El Pardinyes expulsa dos juvenils que van agredir un rival i la seua famíliaSegre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Pardinyes ha anunciat aquest dimecres l'expulsió de dos jugadors del seu equip juvenil B per uns fets violents que van succeir el passat cap de setmana. Segons ha informat el club mitjançant un comunicat, ha fet fora "amb caràcter definitiu" els dos jugadors per amenaçar i colpejar un jugador visitant i la seua família en acabar el partit, fora del recinte esportiu.

El Pardinyes ha lamentat els fets i ha dit que es va posar en contacte amb l'equip rival, l'EF Baix Segrià, així com amb la família agredida, "restant a la seva disposició per donar qualsevol dada necessària sobre els agressors o per testificar a favor dels agredits en cas de judici".

En aquest sentit, el Pardinyes defensa que "assenyalar els violents sense que tremoli el pols és la millor manera d'actuar entre els clubs de futbol que ens sumem a la campanya Prou Violència!"

El partit de juvenils entre el Pardinyes B i el Baix Segrià va finalitzar amb un resultat d'11-1.

Aquest no ha estat l'únic incident als camps de futbol lleidatans el passat cap de setmana. Com ja ha informat SEGRE, diumenge passat la mare d’un jugador de categoria infantil del Miralcamp va denunciar davant dels Mossos d’Esquadra que va ser agredida per l’avi d’un jugador del Bordeta B, després d’un partit entre els dos equips i arran d’una discussió entre pares dels dos equips.

El denunciat va explicar a aquest diari que tant ell com la seua esposa també han interposat una denúncia contra la mare denunciant, igualment per agressió.

D'altra banda, un espectador va agredir l'àrbitre durant el partit de Tercera Catalana entre l'Alpicat B i el Blocs Joan Carles.

tracking