SEGRE

Preocupació a la Federació de futbol per la conflictivitat entre pares

El denunciat per agredir la mare d’un infantil també presenta denúncia

Una acció del partit que es va disputar al Municipal d'Alpicat.

Un espectador agredeix l'àrbitre a Alpicat i els Mossos el fan fora del campÒscar Mirón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Últimament tenim més conflictes fora dels terrenys de joc que dins del camp”, explicava ahir Jordi Terés, vicepresident de la Federació Catalana de Futbol i delegat a Lleida de l’FCF, que admetia que en el si d’aquest organisme hi ha “preocupació” per la conflictivitat entre pares. Diumenge passat, la mare d’un jugador de categoria infantil del Miralcamp va denunciar davant dels Mossos d’Esquadra que va ser agredida per l’avi d’un jugador del Bordeta B, després d’un partit entre els dos equips i arran d’una discussió entre pares dels dos equips. El denunciat va explicar ahir a SEGRE que tant ell com la seua esposa també han interposat una denúncia contra la mare denunciant, igualment per agressió, encara que va mostrar penediment pel succeït. “Per descomptat que me’n penedeixo.

Em sap molt greu el que va succeir, i més pel fet que l’altra persona era una dona, però jo només vaig sortir en defensa de la meua filla. Vaig veure que es trobava en una situació desagradable i vaig sortir en la seua defensa, com faria qualsevol pare.” El denunciat va negar que agafés pel coll la denunciant. “Només vaig voler apartar-la de la meua filla i la vaig agafar per les espatlles.” Va explicar que va presentar denúncia contra la mare, juntament amb la seua esposa, també per agressió, i va especificar que tenia “esgarrapades al coll”. Totes les parts coincideixen que la discussió es va produir pel fet que el Bordeta B, que es va imposar per 8-0 al Miralcamp en un partit de categoria infantil, havia convocat jugadors de l’equip A, cosa que està permesa pel reglament i que ahir defensava el president del Bordeta, Bartolomé Ayora.

“Segons el reglament, en els cinc últims partits només poden canviar d’equip els que han disputat nou partits durant la Lliga. Per això vam fer jugar un noi. No entenem la queixa, perquè no ho necessitàvem per guanyar el partit.” Va afegir que “prendrem mesures perquè no torni a passar una cosa així a les nostres instal·lacions”. Per la seua part, el marit de la dona que va presentar la denúncia va negar ahir que, tal com va explicar Ayora a aquest diari, hagués intervingut en l’agressió. “L’única agredida va ser la meua esposa.”

tracking