SEGRE

El Pardinyes expulsa dos jugadors per una agressió

Decisió fulminant perquè “la violència no té cabuda al nostre club”

Imatge d'arxiu del camp de futbol del Pardinyes.

El Pardinyes expulsa dos juvenils que van agredir un rival i la seua famíliaSegre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Pardinyes ha expulsat dos futbolistes del Juvenil B, arran que després del partit que va disputar diumenge contra el Baix Segrià “amenacessin i colpegessin un jugador visitant i la seua família”, segons la nota feta pública ahir per l’entitat. “Considerem que va ser un fet molt greu i tot just tenir-ne coneixement vam decidir expulsar-los”, va explicar ahir el president del club, Carles García. “No és una cosa que es pugui defensar”, va afegir, i va advocar per la “tolerància zero” davant de qualsevol conducta violenta. La família ha presentat denúncia davant dels Mossos.

El fets van ocórrer diumenge, després del partit entre el Pardinyes B i el Baix Segrià, que va finalitzar amb triomf de l’equip local per 11-1. “En els minuts finals es va produir un contacte entre dos jugadors, que l’àrbitre va expulsar”, explica el president. “A l’acabar el partit, els nostres dos jugadors van esperar al carrer, fora de les instal·lacions del club, el jugador del Baix Segrià i, malgrat que anava amb la seua família, es van encarar amb ell. Lamentem i condemnem aquests fets, perquè la violència no té cabuda al nostre club.” Aquella mateixa tarda, García, d’acord amb el coordinador i la directiva, va optar per expulsar “amb caràcter definitiu” els dos futbolistes, O.H. i Y.B. “Assenyalar els violents sense que tremoli el pols és la millor manera d’actuar entre els clubs, que ens hem afegit a la campanya de la Federació, Prou Violència”. “Sortim a cada partit amb la pancarta, no tindria sentit després defensar gent que ha tingut un comportament agressiu.” 

Aquest no ha estat l'únic incident als camps de futbol lleidatans el passat cap de setmana. Com ja ha informat SEGRE, diumenge passat la mare d’un jugador de categoria infantil del Miralcamp va denunciar davant dels Mossos d’Esquadra que va ser agredida per l’avi d’un jugador del Bordeta B, després d’un partit entre els dos equips i arran d’una discussió entre pares dels dos equips.

El denunciat va explicar a aquest diari que tant ell com la seua esposa també han interposat una denúncia contra la mare denunciant, igualment per agressió.

D'altra banda, un espectador va agredir l'àrbitre durant el partit de Tercera Catalana entre l'Alpicat B i el Blocs Joan Carles.

Proposta d’amistós “Jo no era al camp en aquell moment, però quan em van avisar em vaig posar en contacte amb el Baix Segrià i amb la família agredida per demanar-los disculpes. També els hem ofert jugar un amistós, perquè estem totalment en contra de fets d’aquest tipus”, va explicar el president. “També ens hem posat a la seua disposició per si necessiten que testifiquem en un possible judici”, afegeix. La nota que va publicar el club en el seu perfil de Facebook concloïa que “la bona imatge del Club de Futbol Pardinyes no pot quedar tacada pel comportament vergonyós d’aquests dos energúmens”.

tracking