SEGRE

FUTBOL ESPORT AMATEUR

Neymar porta el seu torneig de futbol de carrer a Lleida

El dia 25, la final estatal serà a Barcelona el 21 de maig i la mundial, al Brasil

Neymar, en foto d’arxiu, jugant el seu propi torneig i intentant regatejar dos rivals.

Neymar, en foto d’arxiu, jugant el seu propi torneig i intentant regatejar dos rivals.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El camp municipal Manuel Lorite de la UE Balàfia acollirà el dia 25 d’aquest mes, dissabte, a partir de les 10.00 hores, la primera de les fases classificatòries a Espanya de la segona edició del torneig internacional de futbol de carrer creat pel crac del FC Barcelona Neymar, en col·laboració amb la firma de beguda energètica Red Bull i inspirat en l’estil de joc amb què el davanter brasiler va créixer.

El torneig de Neymar, que es dirigeix a joves d’entre 16 i 25 anys, tindrà un màxim de 36 equips, que poden inscriure’s a través de la pàgina web oficial de la competició, que compta amb el suport de la UE Balàfia i Original Lap. A més de Lleida, les fases classificatòries a Espanya seran Castelló, Salamanca, Cartagena, Burgos, El Puerto de Santa María (Cadis) i Barcelona. El millor equip de cada classificatòria es donarà cita a la capital catalana, que també acollirà la fase final el dia 21 de maig. I d’aquí sortirà el representant espanyol a la final mundial, que tindrà lloc al juliol a Praia Grande (Brasil), a les instal·lacions de l’Instituto Projeto Neymar, després d’haver-hi intervingut gairebé 70.000 jugadors en cinquanta-tres països.

Neymar Jr’s Five, com s’anomena oficialment el torneig, planteja partits de cinc contra cinc (cada equip pot tenir fins a un màxim de set jugadors i dos d’ells poden ser majors de 25 anys), de deu minuts, en espais reduïts, sense porters i amb una particularitat especial: si el rival aconsegueix anotar un gol, l’equip que l’encaixi perd un jugador.

tracking