SEGRE

Tanquen dos partits el camp del Blocs Joan Carles

Per reincidència en incidents de públic, segons el comitè futbol sancions

Una acció del partit que es va disputar al Municipal d'Alpicat.

Un espectador agredeix l'àrbitre a Alpicat i els Mossos el fan fora del campÒscar Mirón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El subcomitè de competició de la delegació territorial de futbol va acordar ahir clausurar amb dos partits de suspensió el camp del Blocs Joan Carles, de Quarta Catalana, “per la seua reincidència en incidents de públic”, segons afirma la nota de l’esmentat subcomitè.

Alhora, va acordar desestimar la reclamació formulada pel Blocs Joan Carles contra el seu rival de diumenge passat, l’Alpicat B, ja que, segons el subcomitè, “els jugadors sub-23 estaven correctament alineats”.

Incidents Val a recordar que la sanció arriba pel que va ocórrer en el citat partit Alpicat B-Blocs Joan Carles, que es va acabar amb el resultat de 8-1, en el qual els Mossos d’Esquadra van identificar i van expulsar del Municipal d’Alpicat un espectador, seguidor del Blocs, després que saltés al terreny de joc i agredís l’àrbitre, a qui va clavar una espenta durant la disputa del partit. L’incident es va produir en el minut 35, quan el marcador ja assenyalava un 2-0 a favor de l’Alpicat. L’àrbitre, afiliat al Comitè Tècnic de Tarragona, va assenyalar un penal a favor de l’equip local. En aquell moment va saltar un aficionat de l’equip visitant i va clavar una espenta per l’esquena al col·legiat, que va avisar els Mossos. Aquests ja habian desplaçat una dotació amb vuit agents al Municipal d’Alpicat. La Federació Catalana de Futbol també hi tenia desplaçat un delegat federatiu des de Barcelona. El partit va estar interromput durant cinc minuts encara que no va arribar a suspendre’s i els agents van identificar l’agressor i el van expulsar de la instal·lació.

les claus

  • Dos partits de clausura: El subcomitè va acordar ahir clausurar el camp del Blocs Joan Carles per dos partits, per reincidència en incidents de públic, malgrat haver jugat diumenge passat al feu de l’Alpicat.
  •  
  • Aficionat expulsat: En el citat partit Alpicat B - Blocs Joan Carles, del grup 21 de Quarta Catalana, els Mossos van identificar i van expulsar un seguidor visitant que va espentejar l’àrbitre. Els Mossos d’Esquadra, en aquest sentit, ja hi havien desplaçat una dotació amb vuit agents i la Federació Catalana, un delegat.
tracking