SEGRE

DEPORTES

“Ens han castigat molt”

Comenge veu el Corunya just vencedor

Gerard Sevillano intenta parar una penetració de Joan Creus.

Gerard Sevillano intenta parar una penetració de Joan Creus.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic de l’Actel Força Lleida, Borja Comenge, no va dubtar a reconèixer al final del partit que el Corunya havia sigut el just vencedor d’un matx, va dir, que va tenir dos parts, una per a cada equip. “Crec que el Corunya ha guanyat justament el partit, a més, per la diferència que marca el marcador”, va apuntar, per afegir: “A la primera part hem estat una mica millor, amb la sensació que estàvem una mica millor que ells, o almenys igual, però abans del descans hem comès algun error regalant alguns tirs lliures que els han permès acabar per sobre en el marcador, encara que nosaltres fèiem la sensació d’estar còmodes”, va explicar el tècnic lleidatà, que va dir que el seu equip no va tenir continuïtat a la segona meitat.

“Aquesta sensació ha canviat al començament de la segona part, igual que la inèrcia del partit, i ells han estat millors. Cal felicitar el Corunya, perquè ha fet les coses bé i nosaltres, a preparar-nos per al següent partit”, va assenyalar.

L’equip va buscar en el tram final la seua estrella, Garrett Nevels, amb l’objectiu de donar la volta al partit, una cosa que Comenge va considerar normal. “És la nostra referència ofensiva i l’hem buscat, però també altres jugadors han tingut tirs alliberats, com Marc Rubín de Celis, que ha tirat tres triples pràcticament sol i avui –ahir– no tenia l’encert”, va indicar.

En el joc sota els cèrcols, on l’Actel tenia la important baixa d’Alfons Alzamora, el tècnic lleidatà va reconèixer que el seu equip va patir el que no està escrit. “Al pal baix ens ha costat molt, perquè pel tipus de jugadors que té el Corunya ens resulta molt incòmode defensar-los. Ens han castigat molt tant en defensa com en atac”, va dir.

Qüestionat per les opcions que té l’equip d’entrar en el play-off, una mica reduïdes amb la derrota d’ahir, Comenge va reconèixer que “és difícil, però ho intentarem”.

tracking