FUTBOL PRIMERA CATALANA

L’Alpicat suma davant del líder

Els lleidatans van cedir l’empat a falta d’un minut per al final del partit || Malgrat el domini del Santboià, l’equip lleidatà va jugar bé les seues cartes i es va emportar un treballat punt

Un jugador de l’Alpicat intenta controlar la pilota en una jugada del partit.

L’Alpicat va aconseguir un treballat empat per 1-1 davant el Santboià, líder de la categoria. Malgrat que els visitants van dominar durant gran part del matx, no van saber aprofitar les ocasions, fins que va arribar el gol de l’empat.

La primera part va ser de domini del Santboià, encara que només van disposar de dos accions clares de gol durant els primers 30 minuts de duel. En el minut 35, la va tenir Romero amb un xut que Leva va desviar a córner. Es va arribar al descans amb el 0-0.

La segona meitat va començar com la primera. El Santboià va sortir a totes però va descuidar la defensa i l’Alpicat ho va aprofitar amb un intent de vaselina de Toje des de fora de l’àrea que va sortir fregant el travesser. En el minut 60, va arribar el gol de l’Alpicat en una jugada amb un pèl de fortuna. Vendrell va aprofitar una pilota penjada des de l’esquerra de la porteria i va rematar sol per establir l’1-0.

Només 5 minuts després va arribar l’acció polèmica del partit. Vendrell va intentar rematar de cap dins de l’àrea i Leva, que va arribar tard a l’acció, va impactar amb els dos punys el cap del davanter de l’Alpicat. L’àrbitre no va assenyalar res.

A falta d’un minut, Pedro Bravo va penjar una falta lateral, Omar va rematar amb comoditat des del punt de penal i va empatar el partit (1-1). No hi va haver temps per a més, l’Alpicat es va emportar un punt agredolç davant del líder en un partit en el qual els jugadors van sortir ovacionats pels seus seguidors pel gran treball realitzat.