SEGRE

DEPORTES

Lleida obté tres medalles a l’Estatal infantil i júnior

Paula Juste i Cristina Garcia, del CN Lleida, van ser plata en 100 lliures i 100 esquena || Ferran Julià, del Cervera, subcampió en 1.500

Cristina Garcia i Paula Juste, ahir amb les medalles.

Cristina Garcia i Paula Juste, ahir amb les medalles.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La representació lleidatana va arrancar amb molt bon peu al Campionat d’Espanya de natació infantil i júnior d’hivern, on va aconseguir tres medalles, totes de plata, a la primera jornada del certamen que es disputa a Gijón fins dimarts vinent. Totes tres les van aconseguir tres de les més fermes promeses de la natació a la província, Paula Juste i Cristina Garcia, les dos del CN Lleida, i Ferran Julià, del CN Cervera. Juste, que com Julià està dins del grup de tecnificació de joves promeses amb vista als Jocs Olímpics de Tòquio 2020, va aconseguir la seua primera medalla del campionat en els 100 metres lliures infantil, on va ser segona, i va fregar el bronze en els 400 estils, en què es va haver de conformar amb la quarta posició. Per la seua part, la seua companya Cristina Garcia es va penjar també la plata en els 100 esquena júnior. Per la seua banda, Julià, que competeix en la categoria júnior, es va proclamar subcampió d’Espanya de 1.500. En la mateixa prova, el seu company Bernat Esteban va ser setè, mentre que Guillem Masjuan va acabar desè en 100 esquena.

El CEN Balaguer va firmar una meritòria onzena posició amb el relleu 4x200 lliures femenins, on va ser el quart millor equip català.

tracking