SEGRE

TENIS TAULA SUPERDIVISIÓ

Triomf còmode del Balaguer

El Villart Logístic es manté al capdavant de la Lliga després de derrotar ahir l’Oroso gallec || El títol es decidirà en els enfrontaments amb el Cartagena

Anna Biscarri, durant el partit que va disputar ahir.

Anna Biscarri, durant el partit que va disputar ahir.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Villart Logístic CTT Balaguer es manté al capdavant de la Lliga, a la Superdivisió femenina, després de superar ahir amb comoditat l’Oroso Abanca per 4-1. Les lleidatanes, actuals campiones de Lliga, porten un balanç de 15 victòries i una derrota, la que van patir davant del Vic, que és tercer, mentre que encara no han jugat cap matx contra el Cartagena, segon i invicte, però amb partits pendents. Precisament, murcianes i lleidatanes es veuran les cares per primera vegada diumenge vinent, en un duel amb el liderat en joc.

Ahir, davant d’un equip de la zona baixa de la taula, el Villart Logístic no va tenir dificultats. Tingting Wang va fer pujar el primer punt al marcador al superar per 3-0 Paula Bueno, amb parcials d’11-6, 11-2 i 11-6.

L’equip masculí del DKV Borges jugarà avui a les 11.30 a la pista del Cartagena, que és segon

L’equip gallec va igualar el marcador gràcies a la victòria de Sílvia Álvarez sobre Anna Biscarri, també per 0-3, amb parcials de 3-11, 7-1 i 10-12, en el set més igualat de tota la jornada.

Yanlan Li va tornar a posar en avantatge el CTT Balaguer amb la seua victòria sobre María Castro, en un partit molt còmode per a la jugadora local, que es va imposar per 3-0 amb parcials d’11-4, 11-1 i 11-4.

El partit de dobles va tornar a ser un punt segur per a l’equip lleidatà. La parella formada per Tingting Wang i Yanlan Li no van donar cap opció a la parella gallega, Paula Bueno i Sílvia Álvarez, que van acabar cedint per 3-0, amb parcials 11-4, 11-2 i 11-4.

Amb el 3-1 en el marcador, el partit el va tancar la primera pala del Villart Logístic. Tingting Wang va superar per la via ràpida Sílvia Álvarez, de nou per 3-0 i amb parcials que mostren la superioritat de la jugadora local: 11-2, 11-1 i 11-4.

El Villart Logístic afrontarà el cap de setmana que ve una doble sortida clau: jugarà en primer lloc a Alacant per enfrontar-se diumenge al Cartagena, que encara tindrà pendent visitar el pavelló lleidatà, en un duel que tindrà lloc el proper mes de maig.

L’equip lleidatà de la Superdivisió masculina, el DKV Borges, juga avui a partir de les 11.30 hores, a la pista del Cartagena, que és segon.

Els de les Garrigues, quarts, necessiten la victòria per augmentar les seues opcions de lluitar pel títol.

tracking