SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

Victòria de ‘play-off’

Les jugadores del Cadí van celebrar la gran victòria amb l’afició, que va omplir el Palau d’Esports.

Les jugadores del Cadí van celebrar la gran victòria amb l’afició, que va omplir el Palau d’Esports.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí la Seu va fer ahir un pas de gegant cap al seu objectiu de jugar el play-off pel títol de la Lliga Femenina després d’escombrar per 75-57 un rival directe com és el Campus Promete, en un partit completíssim de les lleidatanes, tant en defensa com en atac. A falta de dos jornades per finalitzar la fase regular, les de Joan Carles Pié podrien segellar matemàticament la seua classificació si dissabte vinent són capaces de guanyar a Girona i les riojanes perden davant del Gipuzkoa, un altre dels rivals que estan lluitant pel play-off.

L’inici del Cadí ahir va ser demolidor. Un 9-2 de sortida, que va obligar l’extècnic urgellenc Andreu Bou a aturar el partit als dos minuts, i el 16-4 que reflectia el marcador en l’equador del primer quart eren clares evidències del domini local, que es va fer encara més palès en el tram final, amb una màxima de 16 punts, 26-10.

En el segon període, la situació va variar una mica i el Campus Promete es va situar a només cinc punts (32-27), després de completar un parcial global entre el final del primer quart i l’inici del segon de 6-17. Va ser l’únic moment delicat que el Cadí va salvar amb suficiència, tornant el cop amb un 12-2, amb triples de Bahí i Schimmel (44-29, descans).

Després del pas pels vestidors, el quadre urgellenc va elevar tot just arrancar el tercer assalt la seua màxima renda fins als 19 punts (48-29), que, si bé va ser reduïda a 11 gràcies a Parks i Knight (sis punts seguits), una altra vegada l’encert de Meiya sota el cèrcol (vuit punts gairebé seguits), ahir fregant les dobles figures (22 punts i 9 rebots per a una valoració final de 29), va trencar de soca-rel la reacció riojana per establir un altre màxim avantatge, ara de 20 punts (63-43).

Assegurada ja la victòria, el Cadí tenia un segon objectiu, guanyar-li també l’average al Campus Promete, que a la seua pista havia guanyat per 18 punts (72-54). Les de Joan Carles Pié van estar molt a prop d’aconseguir-ho, de fet el van igualar, encara que les riojanes, per haver fet més punts fora de casa, es van emportar el premi de consolació. Ara el Cadí només depèn d’ell mateix per estar en el play-off.

“Estem en un moment dolç de forma”El tècnic del Cadí la Seu, Joan Carles Pié, no podia ocultar ahir la satisfacció per la victòria i, sobretot, pel joc de l’equip. “No sé si és el millor de la temporada, però juntament amb l’anterior davant del Gernika sí que ho és. Hem estat molt bé en defensa i en atac. Realment, estem en un moment dolç de forma. Cada vegada som més competitius i amb un grau de maduració important”, va indicar. Sobre el play-off va ser ben clar. “Queden dos partits. Si el Campus Promete en perd un, nosaltres necessitaríem guanyar-ne un per estar en el play-off.

Les jugadores del Cadí van celebrar la gran victòria amb l’afició, que va omplir el Palau d’Esports.

Les jugadores del Cadí van celebrar la gran victòria amb l’afició, que va omplir el Palau d’Esports.

tracking