L’Angulària goleja en el seu millor partit de l’any

Un jugador de l’Angulària prova de frenar-ne un altre de l’EF Tàrrega en el partit jugat al Joan Capdevila.

L’Angulària es va imposar a l’EF Tàrrega per 1-8 després d’endossar-li un seriós correctiu. Els visitants es van mostrar molt superiors en tot moment i van fer el millor partit de la temporada fins al moment. El quadre d’Anglesola ja anava guanyant 0-4 en els primers vint minuts de partit, la qual cosa demostra el gran domini visitant des del primer minut del partit. Abans del descans, els locals van retallar distàncies. Però va ser un pur miratge. A la segona meitat, els visitants van seguir atacant i van marcar quatre gols més. Porras i Bouhamidi, amb quatre i tres gols, respectivament, van ser els jugadors més destacats de l’encontre.