Antoine Griezmann celebra el seu gol marcat al Sevilla, el segon del conjunt roig-i-blanc ahir.

Un partit solvent de l’Atlètic de Madrid (3-1) en el qual els gols d’Antoine Griezmann, també assistent, Diego Godín i Koke Resurrección van sotmetre un Sevilla que se situa al tercer lloc allunyat de la batalla pel títol de Lliga. L’Atlètic va començar a totes, amb una velocitat trepidant en cada atac, i el Sevilla el va esperar tancat en defensa. Els locals s’atansaven a la porteria rival però amb més intenció que èxit. No va ser fins al minut 36 quan va arribar el gol de Godín, amb una fantàstica rematada de cap després d’una centrada a pilota aturada de Griezmann. Amb l’1-0 i un Sevilla desaparegut es va acabar la primera meitat.

Després del descans, el Sevilla va canviar el seu dibuix però va seguir sense inspiració. Gameiro i Griezmann s’entenien de meravella i poc els va faltar per establir el 2-0 després d’una jugada col·lectiva. En el minut 60, un espectacular xut de falta del mateix Griezmann, impossible per al porter, es va acabar al fons de la xarxa (2-0) i es va guanyar l’ovació del Calderón.

Just en aquell moment, va entrar Fernando Torres al terreny de joc, en la reaparició després del xoc que el va deixar inconscient el passat dia 2 a Riazor. A falta de 15 minuts per al final, Koke va sentenciar el partit a porta buida després d’una passada de Juanfran (3-0). Tanmateix, encara hi va haver temps perquè Correa marqués el gol de l’honor per als seus i rebaixar així una derrota incontestable (3-1).