SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

El Cadí la Seu ja negocia la renovació de l’entrenador

El club treballa per assegurar bona part del bloc de l’actual plantilla

Joan Carles Pié, durant un temps mort en un dels partits d’aquesta temporada.

Joan Carles Pié, durant un temps mort en un dels partits d’aquesta temporada.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb l’equip immers de ple en la lluita per ficar-se en el play-off pel títol de la Lliga Femenina per quarta vegada en la seua història, el Cadí la Seu ja ha començat a planificar la pròxima temporada negociant la renovació de Joan Carles Pié. La continuïtat del tècnic és una prioritat per al club, que també pretén assegurar bona part del bloc d’aquesta campanya. “Hem començat a planificar el projecte de la pròxima temporada i el més lògic és fer-ho amb l’entrenador, que és la peça clau. Hem començat a parlar de la seua continuïtat perquè nosaltres volem que segueixi i ell està molt a gust i còmode aquí, així que no crec que hi hagi problemes, malgrat que cal esperar”, va reconèixer ahir Pep Ribes, director tècnic i directiu del Sedis Bàsquet.

El tècnic, que compleix la segona temporada de la seua segona etapa a l’equip urgellenc, ha aconseguit treure aquest any el màxim rendiment a una plantilla molt jove i plena de novetats, i això que abans d’acabar la primera volta va patir la marxa de les dos nord-americanes.

L’equip està en posicions d’honor i aquest dissabte podria certificar la classificació a Girona

Tot i així, l’equip ha anat de menys a més i ara, a dos jornades perquè conclogui la temporada, està a un pas de classificar-se per al play-off, que podria certificar aquest dissabte si és capaç de guanyar a Girona i el Campus Promete perd a casa davant del Gipuzkoa, un altre dels equips immersos en la batalla.

Al marge de la continuïtat de Joan Carles Pié, Ribes també confia a retenir el màxim nombre de jugadores per no fer tants canvis com la passada campanya. “La nostra filosofia serà la mateixa, treballar amb jugadores joves i de futur, per això el nostre objectiu és renovar el bloc fort de jugadores”, va indicar Ribes, que es mostra optimista en aquesta recta final. “L’equip ha anat madurant jornada a jornada i ara l’orquestra està afinada, per això no descartem res”, va asseverar l’entrenador.

tracking