SEGRE

L'equip de la Fuliola denuncia “amenaces” i “insults” a Torregrossa

El camp de futbol de Verdú

Nova agressió a Lleida a un àrbitre, aquesta vegada de l'entrenador del VerdúX. Santesmasses

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plantilla del Club Esportiu la Fuliola i Boldú, que milita a Quarta Territorial, ha escrit una carta en la qual denuncia haver rebut “desqualificacions, insults i amenaces” per part d’“una majoria del públic” durant el partit que va disputar diumenge a Torregrossa (3-2), que va ascendir a Tercera. “Som un grup de setze jugadors que defensem amb orgull la samarreta de la CE la Fuliola i Boldú”, expliquen a la seua carta. “Juguem cada cap de setmana per passar una bona estona. Al nostre equip tenim electricistes, lampistes, mestres, estudiants, obrers... però per damunt de tot persones que estimen el futbol i respectem els rivals en cada partit.”

Després de felicitar el Torregrossa pel seu ascens, recorden que “com cada jornada sortim amb l’equip rival i l’àrbitre i junts despleguem la bandera del respecte. Però aquesta paraula, respecte, va brillar per la seua absència durant tot el partit”.

Asseguren a la seua carta que només l’entrenador local “va venir a disculpar-se al vestidor pel tracte que havíem rebut” i afegeixen que “durant tot el partit ens vam sentir humiliats pel públic i indefensos davant del col·legiat”. Expliquen que van rebre 14 amonestacions i 4 expulsions. Guanyaven 0-2 i el Torregrossa va remuntar en els minuts finals del partit.

tracking