SEGRE

FUTBOL

“És un moment històric”

Albert Esteve considera que la constitució de la taula de treball suposarà un impuls per al Lleida a nivell social || La pròxima reunió serà el 20 d’abril i es prioritza el Règim Intern

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Aquest és el punt de partida per al futur del club a nivell social. És un moment històric.” Així va valorar ahir el president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, la constitució de la taula de treball que ha d’elaborar el futur reglament de Règim Intern del Camp d’Esports, que serà aplicable tant a abonats com a aficionats, així com la Grada d’Animació. La taula va acordar que la pròxima reunió seria el 20 d’abril i que primer s’elaborarà el reglament de Règim Intern, que ha d’estar ja enllestit per aplicar-se la temporada vinent.

“És un orgull per al club. Era una cosa que feia temps que buscàvem”, afegia Esteve. “És molt positiu, històric i primordial per al club, sobretot per la participació de la ciutat. Dono gràcies a tots els que formen la taula per la seua predisposició i actitud. Estem creant les bases de futur per ser un club professional. I obert a la ciutat”, va insistir el president.

La taula de treball està coordinada per Marta Méndes Pichot i Natàlia Flores Pujol, les mediadores que van fer possible que se solucionés el conflicte entre club i aficionats. Compta també amb representants de les penyes: Jordi Barri i Jordi Baselga (Rudes), Sergi Navarro (És Un Sentiment) i Andreu Ratés (Associació Amics del Lleida). El club està representat pel president, Albert Esteve, Juanjo Silva i un representant del departament jurídic. I també la integren sis abonats, representants de diferents àmbits de la massa social que, com va publicar ahir SEGRE, són Xavier Batalla, Pere Roqué, Ricard Borràs, Marc Ceron, Xavi Pérez i Oriol Verdú.

Cadascun dels membres de la taula va rebre còpia d’una proposta base de reglament de Règim Intern perquè l’estudiïn i pugui servir per crear el propi. Aquesta base recull diferents reglaments ja existents, tant de clubs de Primera divisió com de la Segona divisió A.

Esteve va destacar que “cada membre de la taula farà les seues aportacions i, dins del seu àmbit, recollirà les que facin altres persones”.

És a dir, que qualsevol persona que desitgi fer aportacions, tant al reglament de Règim Intern com a la Grada d’Animació, les podrà fer arribar als membres de la taula. L’esmentat reglament recollirà les normes de comportament a l’estadi, les sancions que podran aplicar-se per als que les incompleixin i tota la normativa sobre material que podrà entrar-se al camp, així com sobre els càntics, que hauran d’evitar insults sexistes o racistes.

Un moment de la reunió que va mantenir ahir la taula de treball al Camp d’Esports.

Un moment de la reunió que va mantenir ahir la taula de treball al Camp d’Esports.

Un moment de la reunió que va mantenir ahir la taula de treball al Camp d’Esports.

Un moment de la reunió que va mantenir ahir la taula de treball al Camp d’Esports.

tracking