SEGRE

FUTBOL BASE

Sancionen el Balaguer per una alineació indeguda en un equip prebenjamí

Multats quatre equips més del club per no pagar els honoraris arbitrals

El primer equip del Balaguer, que és líder a Primera Catalana, celebra un gol.

El primer equip del Balaguer, que és líder a Primera Catalana, celebra un gol.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El subcomitè de Competició de Lleida ha sancionat aquesta setmana el Balaguer amb un total de 260 euros de multa, com a conseqüència de cinc expedients sancionadors a cinc equips del futbol base. Un d’ells va ser per un cas d’alineació indeguda en un partit de categoria prebenjamina –nens de 6 anys–, que va ser impugnat per l’equip rival. Els altres quatre corresponen a sancions per impagament en els honoraris arbitrals. El cas d’alineació indeguda s’ha saldat amb la pèrdua del partit per 0-3 i una sanció de 60 euros i cadascun dels arbitratges impagats implica multa de 50.

El Balaguer reconeix l’error en l’alineació indeguda, que atribueix a una badada. Va ser amb l’At. Segre B, que va impugnar el duel al·legant aquest motiu. Fonts del club van explicar que “és cert que en un partit van jugar tres jugadors prebenjamins amb l’equip B, que estan inscrits al C. El fet que un d’ells hi jugui habitualment, va fer que l’entrenador no es fixés que al convocar els altres dos incomplia la normativa”. L’encontre, que el Balaguer va guanyar 4-0, se li dóna ara per perdut per 0-3.

El Balaguer haurà de pagar 260 euros en multes, a causa d’aquests cinc expedients sancionadors

En canvi, l’entitat assegura que dilluns va fer el pagament dels diners dels arbitratges. “Per a nosaltres és una fórmula habitual pagar una vegada al mes. La setmana passada no vam poder fer l’ingrés i el vam fer aquest dilluns”, van explicar les mateixes fonts. En els quatre casos, que corresponen a equips de les categories benjamina, infantil, cadet i juvenil, és la segona vegada que el club incorre en un impagament arbitral aquesta temporada.

Pel que fa a la primera plantilla del Balaguer, que el cap de setmana passat va recuperar el lideratge del Grup 2 de Primera Catalana, aquest diumenge jugarà a casa rebent el Sant Ildefons, que és sisè.

La reiteració d’impagaments es castiga amb la pèrdua del partit Qualsevol equip reincident en l’impagament dels honoraris arbitrals s’exposa al fet que des de la Federació no se li designin àrbitres i, en cas que sigui així, se li dóna els partits per perduts. En aquesta jornada, també van incomplir amb l’obligació de pagar als àrbitres el Torrefarrera, de Segona Catalana; el Rialp, de Tercera Catalana i, també d’aquesta categoria, el Verdú-Vall del Corb.

tracking