El Lleida B agafa impuls

Un gol de Vice des de fora de l’àrea li dóna la victòria davant la UE Rapitenca, rival directe || Els lleidatans sumen la segona victòria consecutiva i acumulen tres partits amb la porteria a zero

Diversos jugadors intenten controlar una pilota aèria en una jugada del partit.

El Lleida B va superar ahir per la mínima la UE Rapitenca i va sumar així la segona victòria consecutiva i el tercer partit sense perdre, la qual cosa li permet agafar impuls en la classificació. L’encontre va ser bastant igualat durant la primera meitat, però els lleidatans van demostrar que volien anar a buscar el partit després del descans i ho van aconseguir amb un gol de Vice tan sols començar la segona meitat. El matx va començar igualat, amb la possessió repartida i amb algunes jugades molt vistoses per les bandes. L’ocasió més clara per als lleidatans de la primera meitat va arribar per la banda dreta, una centrada que Martínez no va arribar a controlar. El Rapitenca va tenir la seua amb una rematada de cap de Nacho, que va rebutjar amb determinació Joan Marc, el porter local. Va acabar així una primera part en què els dos equips van intentar crear ocasions però no van tenir èxit en atac. Tot just començar la segona meitat, va arribar el gol que va decidir el duel. Vice va agafar un rebot a diversos metres de la frontal de l’àrea, va controlar i es va treure un tret potentíssim, impossible per al porter visitant, i va establir l’1-0. En aquell moment el Rapitenca va reaccionar i va començar a tenir més precisió a la línia davantera. Al cap de pocs minuts, de nou Joan Marc seria providencial amb una parada de pel·lícula per mantenir l’avantatge en el marcador, després d’un gran xut d’Oriol. El Lleida B va començar a mostrar-se lleugerament superior, intentant buscar el segon i sentenciar el partit. Va tenir l’ocasió Peco, amb una rematada de cap que va sortir vorejant el pal. Ja als minuts d’afegit, el Rapitenca va tenir l’ocasió més clara del partit. Sergi José va pentinar un tret de falta i la pilota es va estavellar al travesser. No hi va haver temps per a més i el Lleida B va sumar els tres punts davant un rival directe en la classificació, en què cap dels dos equips ja no es juga res.

A l’acabar l’enfrontament, el tècnic local, Ismael Mariani, va afirmar que el resultat era just pel que s’havia vist sobre del terreny de joc. “Penso que la primera part ha estat molt igualada, però a la segona nosaltres hem anat més a buscar el partit, hem estat més ambiciosos”, va comentar Mariani després del duel. El Lleida B acaba així el tercer partit consecutiu amb la porteria a zero, després de la victòria aconseguida la setmana passada a Vila-seca (0-2) i l’empat (0-0) fa dos jornades davant l’Igualada. La setmana que ve es veurà les cares amb el Rubí, que és penúltim i lluita per aconseguir la permanència a la categoria. El Lleida B és actualment novè, empatat a punts amb el Vista Alegre, tot i que aquest encara ha de jugar demà amb el San Cristóbal.