El Lleida continua aspirant al play off després d'un sofert triomf (2-1)

Campos ha evitat l’empat en parar un penal a poc del final, davant d’un Mallorca B que ha jugat més d’una hora amb 10

El Lleida Esportiu s’aferra a les seues possibilitats d’intentar jugar el play off d’ascens a Segona A després d’haver aconseguit aquest migdia una soferta victòria davant del Mallorca B (2-1). El cert és que res no feia presagiar aquest sofriment quan, després d’uns minuts de tempteig, l’àrbitre ha expulsat per doble groga en el minut 26 al visitant Antoine. Però la superioritat numèrica dels locals s’ha notat poc en la resta de la primera part, en la qual la seua millor oportunitat ha estat un cop de cap d’Albisua que ha llepat el travesser.

Amb el resultat inicial s’ha arribat al descans i, als cinc minuts de la represa, Siviero ha intentat revolucionar el partit donant entrada a Doncel per Cristian Fernández. Dos minuts després, en el 53, ha arribat el primer gol del Lleida quan Mikel Fernández ha rematat de cap al fons de la xarxa un córner. Però en la següent jugada després de la sacada de centre, el Mallorca B ha estat a punt d’empatar, ja que el porter local Campos ha hagut de salvar un mà a mà davant de Caye. I del possible 1-1 s’ha passat al 2-0 en un gol marcat per Marc Nierga amb una rematada des de l’àrea petita. Amb aquest resultat i un jugador més, tot semblava sentenciat, i Doncel fins i tot ha tingut l’oportunitat de posar el 3-0. Tanmateix, en el minut 74 el visitant Serrano ha marcat de falta un gol que podria haver estat anecdòtic si Cristian Alfonso hagués transformat cinc minuts després una clara ocasió de marcar el 3-1. Però no ha estat així i el Mallorca B ha anat empenyent fins que l’àrbitre ha xiulat un penal al seu favor en el minut 84. Quan tot feia presagiar el pitjor, Campos ha tornat a ser el salvador del Lleida en parar la pena màxima llançada per Caye. El Lleida ha aconseguit mantenir el seu avantatge fins el final, no sense patir i, encara que la distància continua sent considerable, segueix amb opcions de poder accedir als llocs de play off.