SEGRE

AUTOMOBILISME FÓRMULA 1

‘Pole’ de rècord per a Hamilton a Melbourne i Alonso, al tretzè lloc

Vettel va acabar segon i Bottas, tercer

Hamilton va complir els pronòstics i es va emportar la ‘pole’ davant de Vettel i Bottas.

Hamilton va complir els pronòstics i es va emportar la ‘pole’ davant de Vettel i Bottas.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lewis Hamilton (Mercedes) va firmar ahir la primera pole de la temporada en la Fórmula 1 en la sessió de qualificació del Gran Premi d’Austràlia, que es disputa al circuit d’Albert Park de Melbourne, mentre que els espanyols Carlos Sainz (Toro Rosso) i Fernando Alonso (McLaren) sortiran vuitè i tretzè, respectivament.

El britànic, que va aconseguir la cinquena pole consecutiva, iniciarà el primer gran premi de la campanya 2017 acompanyat a la primera fila per l’alemany Sebastian Vettel, que va mostrar la competitivitat real de Ferrari, i per la seua banda el seu company a Mercedes, el finlandès Valtteri Bottas, encapçalarà la segona línia al costat del seu compatriota Kimi Raikkonen (Ferrari).

El madrileny va assolir la Q3, confirmant les bones sensacions en aquesta arrancada de temporada

Una vegada més, el tricampió del món va fer valer la superioritat de la seua fletxa platejada, que no entén de canvis de reglament, per provar de reconquerir el ceptre mundial, i tot plegat a ritme de rècord. I és que el britànic va destrossar la millor marca del traçat oceànic per reduir-la a 1:22.188, amb la qual cosa va superar el tetracampió del món en 268 mil·lèsimes.

Pel que fa a la participació espanyola, Carlos Sainz va aconseguir avançar fins a la Q3 i situar-se finalment vuitè, just darrere del brasiler Felipe Massa (Williams). El 1:24.487 de l’última volta va permetre al madrileny superar el seu company d’equip, el rus Daniil Kvyat, que sortirà novè, en 25 mil·lèsimes. Al seu torn, Fernando Alonso es va acomiadar de la qualificació en la Q2 al quedar-se a mig segon del tall que permetia continuar a la següent mànega. El seu company d’equip, el belga Stoffel Vandoorne, no va superar ni tan sols la Q1, la qual cosa manté els dubtes sobre la millora del rendiment del McLaren.

tracking