SEGRE

FUTBOL ESPORT DE BASE

El Balaguer pagarà tots els arbitratges que li queden

Els impagaments, una fallada informàtica

El primer equip va fer el passadís al juvenil B pel seu ascens.

El primer equip va fer el passadís al juvenil B pel seu ascens.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Balaguer pagarà aquesta setmana el preu dels arbitratges dels seus partits de l’escola i del futbol base que resten fins a finalitzar la temporada. El club de la capital de la Noguera ha pres aquesta mesura després que, a finals de la passada setmana, la Federació Catalana de Futbol sancionés l’entitat per impagament de fins a quatre arbitratges corresponents a partits del futbol base.

Fonts del club van aclarir el mateix dia que se’ls va notificar la sanció que l’impagament no era per falta de liquiditat sinó per un problema informàtic a l’hora de realitzar la transferència dels diners.

Ara, com a mostra que el club no va actuar de mala fe i que tampoc es troba en una situació d’insolvència econòmica, ha decidit realitzar el pagament de tots els arbitratges que queden de temporada per evitar més confusions. La Federació Catalana ha obert cinc expedients sancionadors al club a causa d’aquesta incidència, un per cada arbitratge, i també per una alineació indeguda en un partit de prebenjamins. En total, el club haurà de fer front a una sanció econòmica de 260 euros.

tracking