SEGRE

FUTBOL FEMENÍ

El Pardinyes, a un pas de tornar a l'elit femenina

Està a prop d’aconseguir l’ascens a Segona, on no juga des de fa una dècada

L'equip del CF Pardinyes, que aspira a l'ascens.

Pardinyes equip

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’equip femení del CF Pardinyes està cada vegada més a prop de la tornada a Segona, categoria que va perdre el 2007 i que apunta després d’acumular 14 victòries consecutives a Preferent, que lidera amb 5 punts de marge sobre el Cerdanyola. Precisament, diumenge disputarà amb l’equip barceloní un dels partits més importants de la seua història recent, ja que una victòria el deixaria a un pas de compartir divisió amb l’AEM la pròxima temporada.

“És un partit tan important que hem ofert places a l’autobús de l’equip a tots els aficionats que ens vulguin acompanyar i animar”, assenyala Carlos García, president del CF Pardinyes i que està molt orgullós del creixement que ha tingut el futbol femení en l’entitat.

“Aquesta temporada hem pogut crear un quart equip amb les més joves i ara mateix hi ha unes 70 dones practicant futbol”, afegeix.

Una de les claus de l’èxit del Pardinyes ha estat mantenir el bloc de la passada temporada i la incorporació de David Viñes com a entrenador. “Es respira un gran ambient al vestidor i les petites tenen les jugadores del primer equip com un referent”, assegura García. Una d’elles, Alexandra Taberner, està en la lluita pel títol de màxima golejadora del campionat ja que acumula 26 gols en 23 partits, mentre que Anna Oriach en suma 15. El femení del Pardinyes ha guanyat 20 dels 24 partits d’aquesta temporada –només n’ha perdut 4– i acumula 94 gols a favor.

“Ve molta gent a veure-les, ja que és garantia de bon futbol. Esperem poder aconseguir l’ascens i tornar a la categoria després de deu anys treballant amb el futbol femení.”

Pardinyes

PardinyesAmado Forrolla

tracking