SEGRE

MOTOCICLISME

Marc Márquez: "En aquests moments no tinc la moto somiada"

El pilot de Cervera reconeix que va cometre un error en l’elecció dels seus pneumàtics al circuit de Losail

Marc Márquez:

Marc Márquez: "En aquests moments no tinc la moto somiada"EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot lleidatà Marc Márquez, quart al primer Gran Premi de la temporada de MotoGP disputat a Qatar, va afirmar que en aquests moments no té "la moto somiada".

"Crec que ara no és la moto somiada, hi ha coses que millorar, però no està del tot malament", va declarar davant dels mitjans de comunicació després d’un acte amb la marca de roba Pull and Bear.

També el pilot de Repsol Honda va apuntar que per a la cursa al circuit de Losail va cometre un error en l’elecció dels seus pneumàtics. "Sí que em vaig equivocar, amb dur potser hauríem fet podi, però també podíem haver caigut", va explicar.

En aquesta mateixa línia, Márquez va voler mostrar calma quant a la consecució de resultats. "Qatar és un circuit en el qual els nostres punts forts no existeixen i tots els nostres punts febles són allà, hi haurà circuits que dominem", va dir, abans de desitjar que a l’Argentina i els Estats Units pugui estar "lluitant per la victòria".

Amb el pròxim Gran Premi del país sud-americà (9 d’abril) en l’horitzó, el pilot de Cervera va parlar sobre qui veu com a favorits aquesta temporada.

"Els dos pilots de Yamaha (l’espanyol Maverick Viñales i l’italià Valentino Rossi) i el meu company d’equip (Dani Pedrosa) són els tres més perillosos", va afirmar Márquez, que també va comentar l’actuació de Jorge Lorenzo. "Li esperava més fort, però és un gran pilot i arribarà", va concloure.

tracking