SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Cristiano, matèria reservada

El Govern central no respon al Congrés sobre la denunciada desviació de 150 milions d’euros del madridista || En Comú Podem insisteix a demanar explicacions i presenta més preguntes

Sergio Busquets i Ter Stegen, en una acció de l’entrenament d’ahir.

Sergio Busquets i Ter Stegen, en una acció de l’entrenament d’ahir.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern central va evitar ahir donar explicacions al Congrés sobre la possible desviació de 150 milions d’euros que hauria fet el jugador del Reial Madrid Cristiano Ronaldo, segons va revelar el portal Football Leaks. Ahir, el Govern espanyol, encara que fora de termini, va donar resposta a les preguntes parlamentàries de les diferents formacions polítiques que havien realitzat, relacionades amb el cas de suposat frau fiscal de Cristiano. Diu al seu escrit que no pot donar explicacions pel “caràcter reservat que tenen les dades amb transcendència tributària”, així com “el deure de sigil que impedeix difondre dades sobre això”, i afegeix que no hi ha “esport o equip, ni hi ha sectors que quedin fora del control de l’Agència Tributària”. Malgrat tot, aquesta actitud contrasta amb la que hi va haver amb Messi, condemnat per una quantitat molt menor.

Insatisfets amb la resposta, En Comú Podem van presentar ahir una nova bateria de preguntes, com ara “Quines actuacions realitzarà l’Agència Tributària per combatre els casos de presumpte frau i evasió fiscal que afecten jugadors de futbol d’elit, com Cristiano Ronaldo o Luka Modric?”. Aquesta resposta governamental va arribar en plena tempesta desencadenada per Piqué, que va criticar les influències del Madrid en sectors polítics i econòmics. Ahir, Florentino Pérez, a la presentació de l’acord de patrocini amb Telefónica, va respondre a Piqué sense esmentar-lo: “El nostre equip és admirat per haver aconseguit una història de reptes, valors que representen la llegenda del madridisme: esperit de superació, no rendir-se mai, humilitat i respecte.”

tracking