SEGRE

Futbol

El Comité suspén 'sine die' la participació dels Blocs Joan Carles en la Quarta Catalana de futbol

El Comitè el castiga cautelarment sense competir i de manera indefinida fins a la resolució de l’expedient pels incidents d’Artesa de Lleida || Dotze partits a un jugador per agressió a l’àrbitre

Una de les expulsions d’un jugador del Blocs diumenge passat, amb un mosso sobre la gespa.

Una de les expulsions d’un jugador del Blocs diumenge passat, amb un mosso sobre la gespa.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Blocs Joan Carles, equip de la Quarta Catalana, no podrà participar en cap competició federada ni disputar partits homologats de forma indefinida fins a la resolució de l’expedient pels incidents del partit a Artesa de Lleida, segons va acordar aquest dijous el Comitè de Competició de la Federació Catalana de Futbol.

Aquest organisme sanciona així els aldarulls protagonitzats pel club diumenge passat, amb l’agreujant que aquesta mateixa temporada ja ha estat castigat per diversos fets greus. El Comitè va acordar “en aplicació de l’article 355 del Reglament General de la FCF”, “suspendre cautelarment i de forma indefinida la participació d’equips del club Blocs Joan Carles FC en qualsevol partit oficial o amistós homologat”. No es tracta d’una expulsió ni d’una exclusió.

És una suspensió cautelar fins que es resolgui l’expedient i, per tant, ja no disputarà el partit que havia de jugar el cap de setmana que ve.

A més, el Comitè va donar per finalitzat el partit amb el resultat en el moment de la suspensió (85’), 3-2 a favor de l’Artesa de Lleida. Els incidents es van iniciar arran que els jugadors del Blocs Joan Carles van reclamar un penal a l’àrbitre, al qual van envoltar i va haver de ser escortat pels Mossos d’Esquadra.

En les últimes setmanes, a cada partit que ha disputat aquest equip s’ha personat una dotació de mossos, amb vuit agents, mentre que els àrbitres designats corresponen a la demarcació de Tarragona.

D’altra banda, el jugador del Blocs Joan Carles A.D.B. ha estat sancionat amb dotze partits per una actuació “lleument violenta” amb l’àrbitre, a qui, segons l’acta arbitral, va clavar diverses empentes.

Un altre jugador del mateix equip, J.N.A., ha estat castigat amb set partits de sanció per “insultar o ofendre l’àrbitre”. També ha estat sancionat amb un partit un tercer jugador del Blocs Joan Carles, P.D.D., encara que en el seu cas ha estat per haver estat expulsat per doble amonestació.

sanció al club

El club també ha estat multat amb un total de 57,50 euros per les diferents amonestacions i sancions rebudes. El club tampoc podria competir a la Copa Federació, que es disputarà ben aviat.

Contra aquestes sancions, el club afectat pot presentar els corresponents recursos davant del Comitè d’Apel·lació, per a la qual cosa compta amb un termini de tres dies hàbils.

D’altra banda, com ja va informar ahir aquest diari, la competició a Quarta Catalana s’ha prolongat una setmana més per poder disputar els partits ajornats el cap de setmana passat pel mal temps.

tracking