SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Amb el trident a mitges

Luis Enrique ja va poder treballar ahir amb Messi, Neymar i Luis Suárez, però l’argentí serà baixa per sanció davant del Granada || Dimecres els blaugranes jugaran contra el Sevilla a casa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El trident barcelonista, format per Leo Messi, Neymar Jr. i Luis Suárez, es va reincorporar ahir als entrenaments de l’equip de Luis Enrique, que prepara el partit de diumenge vinent davant del Granada. Tanmateix, encara que el tècnic asturià del Barcelona ja va poder comptar amb el seu triplet atacant de luxe, no el tindrà al complet demà, ja que el davanter argentí serà baixa per sanció.

Messi va arribar dijous a Barcelona, però no va participar en la sessió d’entrenament d’aquell dia. Ahir, sí que es va exercitar, com també Suárez i Neymar, els últims d’incorporar-se al treball després del carrusel de partits internacionals.

El Sindicat de Tècnics del ministeri d’Hisenda creu que va poder presentar dades falses

També es va entrenar amb el primer equip el centrecampista del filial Carles Aleñà. L’equip tornarà a entrenar-se avui a les 11.00 hores i posteriorment Luis Enrique oferirà l’habitual roda de premsa prèvia a cada partit.

Lionel Messi, segons va publicar el rotatiu Sport, hauria passat per Itàlia abans d’aterrar a Barcelona, amb l’objectiu de passar consulta amb el metge Giuliano Poser, la popularitat del qual es va disparar quan es va saber que visitava el davanter argentí. Poser és el metge que ha variat la dieta alimentària de Leo Messi des de fa dos anys.

D’altra banda, amb la tornada de la Lliga, el calendari ofereix ara 42 dies seguits de futbol, ja que a les eliminatòries de la Lliga de Campions s’ajuntaran jornades entre setmana. Ara, una jornada normal ja dura quatre dies, atès que comença a jugar-se el divendres i s’acaba el dilluns.

En el cas del Barça, després d’enfrontar-se demà al Granada al terreny de joc andalús, rebrà el dimecres dia 5 el Sevilla. La setmana següent torna la Champions amb el duel davant de la Juventus.

tracking