SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

“Cal guanyar-ho tot”

Siviero afirma que les opcions de ‘play-off’ del Lleida passen per mantenir la ratxa || El tècnic defensa que el club té raó en la reclamació al Saguntí

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gustavo Siviero va assegurar ahir que està convençut que la resposta de l’equip serà l’adequada demà a Cornellà, ja que les opcions del Lleida de jugar el play-off passen per guanyar tots els partits que queden, una cosa que, afirma, no els afegeix pressió. “Jo no noto més pressió. Sabem el que hi ha. Sabem que necessitem imperiosament mantenir aquesta velocitat de creuer i sumar de tres en tres. Les nostres opcions passen per guanyar tots els partits i tot i així potser haurem d’esperar que es donin altres resultats. Però no és pressió afegida, és el que és”, va valorar.

Quant al rival de demà, el Cornellà, va admetre que “és un equip complicat i és veritat que aquests tipus de camp, de dimensions reduïdes, no ens van bé. Però sabem el que hem de fer i hem de sortir a jugar amb la intenció d’imposar les nostres armes”. L’equip partirà cap a Cornellà el mateix dia de la disputa del matx.

El tècnic, que té les baixes d’Albisua i Noel per sanció i de Mateo i Mia Guasch per lesió, va restar importància al toc d’atenció que va donar a la plantilla pel partit davant del Mallorca B, malgrat la victòria. “No ha sigut una setmana diferent a les altres. No tinc cap dubte sobre la predisposició i el treball de tota la plantilla. El seu nivell d’implicació és molt alt. Però en l’últim partit vam haver de comportar-nos d’una altra manera per no patir al final. Hem fet anàlisi d’això i tampoc no es tracta d’apuntar a ningú”, va explicar.

Siviero també va defensar la intenció del club de continuar reclamant els tres punts de l’At. Saguntí, després que Apel·lació rebutgés també el recurs del Lleida, com ja va fer anteriorment el Jutge Únic de Competició. “El procés no ha acabat i cal veure com queda la resolució final”, va assenyalar.

“Ens barallarem fins a les últimes conseqüències perquè creiem que tenim la raó. Nosaltres hem de continuar fent el nostre treball i si al final ens donen aquests tres punts, seria impressionant.” Això sí, espera que el procés no s’allargui en excés. “Els arguments per reclamar aquests punts són molt vàlids. Espero que la decisió es doni com més aviat millor, perquè ja queden poques jornades i no valdria de res que et donessin punts quan ja no et serveixen”, va afegir.

tracking