SEGRE

BÀSQUET LEB OR

“Hem de guanyar a Palma per dependre de nosaltres”

Comenge espera la reacció de l’equip després de la derrota davant el cuer Marín

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Borja Comenge no va voler qualificar de “final” el partit de demà a la pista del Palma Air Europa, un dels rivals directes pel play-off, però sí que va reconèixer que guanyar-lo suposaria una victòria doble i gairebé triple. “Si guanyem a Palma, no és només guanyar un partit, sinó dos, i contra un rival directe, gairebé serien tres, de la mateixa manera que per a ells. En canvi, perdre no ens deixaria fora de la lluita, però ja seria més complicat”, va apuntar el tècnic de l’Actel Força Lleida, que va valorar especialment el fet de dependre d’ells mateixos. “És un partit important, perquè si el guanyem depenem de nosaltres per entrar en el play-off, mentre que, si el perdem, ja no podríem fallar i hauríem d’esperar que Palma, Melilla o Ourense fallessin”, va dir.

Comenge confia que l’equip respongui després de la derrota soferta divendres passat davant del cuer, un partit, va dir, “que no vam saber gestionar a nivell emocional”. “El que volem és, primer, reaccionar després del partit davant del Marín i, segon, que puguem dependre de nosaltres i traspassar tota la pressió al Palma. Per a això hem de ser més madurs, més experts, més llestos”, va afirmar.

El tècnic no es va mostrar gaire optimista sobre les opcions que té Alfons Alzamora de reaparèixer.

“Se li ha posat al cap que vol jugar a Palma i ja sabeu com és... la qual cosa és d’agrair. Dimecres va fer una part de l’entrenament, patint, i ja veurem com li va en els últims entrenaments. No sabem si podrem comptar amb ell. Fa gairebé un mes que no juga, ja que davant del Melilla amb prou feines va jugar dos minuts, i té ganes de tornar, però ara com ara és tota una incògnita si ens podrà ajudar diumenge”, va matisar el tècnic de l’Actel.

Borja Comenge, durant la roda de premsa d’ahir.

Borja Comenge, durant la roda de premsa d’ahir.LLEONARD DELSHAMS

tracking