SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

“Sols pensem a guanyar”

El Cadí ha de vèncer avui el Bembibre per jugar el ‘play-off’ i no esperar altres resultats || Pié, que recupera Bronckhorst, diu que “el premi és gran”

Sveja Brockhorst podrà jugar avui davant del conjunt lleonès.

Sveja Brockhorst podrà jugar avui davant del conjunt lleonès.AGUSTÍ PEÑA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Només val a guanyar. Amb aquesta premissa afronta aquesta tarda (19.00) el Cadí la Seu el partit decisiu que l’ha de portar a jugar, per quarta vegada en la seua història, el play-off pel títol de la Lliga Femenina. Encara que les derrotes de Gipuzkoa i Campus Promete també li donarien la classificació independentment del resultat davant de les lleoneses, el tècnic Joan Carles Pié no vol especular i assegura que sortiran a guanyar el partit. “Hem de guanyar, no tenim en compte cap altre resultat que no sigui aquest”, va indicar amb rotunditat. La nota positiva és la recuperació de la base alemanya Svenja Brunckhorst, que dimecres passat ja es va reincorporar als entrenaments amb l’equip després d’una setmana afectada per una grastroenteritis aguda que la va portar, fins i tot, a ser ingressada dissabte passat. “No estarà al cent per cent, però ens ajudarà molt”, va apuntar el tècnic, que veu l’equip molt centrat. “Està bé, mentalitzat i amb ganes, que és el que toca quan estàs lluitant per un premi tan gran i il·lusionant com estar en el play-off”, va assenyalar.

El Cadí, que opta al cinquè i sisè llocs, s’enfrontarà al Bembibre, equip que en la primera volta li va tancar les portes a la Copa. Per a Joan Carles Pié, perdre avui “seria una decepció, perquè ara mateix som equip de play-off, però necessitem acabar el treball amb la classificació. Al principi de la temporada, amb tants problemes i canvis a la plantilla, no pensàvem que estaríem en aquesta situació, però, després de la gran segona volta que hem fet, ens mereixem allargar una mica més la temporada”, va declarar.

Pié també confia en el suport de l’afició, que en l’important partit davant del Campus Promete ja es va fer notar. “Des de fa diversos partits, l’afició ens està ajudant i espero que demà –avui– ho torni a fer i puguem brindar-li una victòria”, va apuntar. A fi que el Palau d’Esports presenti la millor entrada possible, el club ha decretat l’entrada gratuïta per a tot aquell que, no sent soci, hi vagi amb una bufanda del club o una samarreta blanca o blava.

tracking