SEGRE

MOTOCICLISME ENDURO

Betriu arranca vuitè

El de Coll de Nargó, vigent campió d’Espanya, va patir diverses caigudes a l’inici de la segona prova de l’Estatal || Ramon Quer, novè a Valdecaballeros

Jaume Betriu no va tenir una bona primera jornada a l’Enduro de Valdecaballeros.

Jaume Betriu no va tenir una bona primera jornada a l’Enduro de Valdecaballeros.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El lleidatà Jaume Betriu (KTM), vigent campió d’Espanya, no va tenir una bona arrancada al V Enduro de Valdecaballeros, a Badajoz, segona prova puntuable per al Campionat d’Espanya d’aquesta modalitat. El de Coll de Nargó, que arribava segon a la general, va finalitzar vuitè a la classificació escratx, després de patir diverses caigudes. Tampoc li va anar gaire bé a Ramon Quer (Husqvarna), que va acabar novè, a mig segon de Betriu. Tant un com l’altre participen en la modalitat d’Enduro 3, en la qual van acabar primer i segon, respectivament. Jordi Quer (Husqvarna), per la seua banda, que competeix en Enduro 1, va acabar sisè en aquesta categoria, ocupant el lloc 13è a l’escratx. Avui es disputa la segona jornada d’aquesta segona cita de l’Estatal.

Betriu va explicar al final de la jornada que no “m’ha sortit res. El terreny no era gaire bo, amb moltes pedres, no traccionava bé i no ha pogut ser. He caigut tres o quatre vegades i és una llàstima, perquè són punts importants que s’escapen, però a veure si demà –per avui– tenim una millor jornada”.

Els pilots lleidatans confien a millorar avui posicions, en la segona jornada de l’Enduro

Ramon Quer, de Juneda, que arribava tercer a la general, també es va queixar del terreny. “He sortit bé, però a la segona volta he caigut dos vegades, he intentat remuntar i al final he acabat novè a l’escratx, a mig segon del Jaume. És un terreny molt pedregós al qual estic poc acostumat. No sempre surten les coses bé”, va afegir.

El seu germà Jordi tampoc no estava gaire satisfet. “No ha sigut el meu millor dia. He tingut una mala sortida, era un terreny molt lent, amb pedres, i calia estar molt atent per no perjudicar la moto”, va valorar. Un altre lleidatà que participa en Enduro 1, Benet Gómez, va acabar vuitè en aquesta categoria, encara que va ser el 23è a l’escratx.

Aquesta classificació la va liderar Josep García (KTM), mentre que la segona posició va ser per a Cristóbal Guerrero (Yamaha), que arribava a la cita com a líder del Campionat, posició que manté després de la jornada disputada ahir.

tracking