SEGRE

DEPORTES

Chourraut i Vilarrubla dominen a la Seu

La campiona de Rio i la urgellenca, primeres en K1 i C1 en la jornada inaugural de la Copa d’Espanya || Marzo i Pérez, primers en C2

Dani Marzo i Jesús Pérez, ahir en ple esforç a la prova de la Copa d’Espanya.

Dani Marzo i Jesús Pérez, ahir en ple esforç a la prova de la Copa d’Espanya.ANTONIO SORRIBES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La campiona olímpica als Jocs de Rio, la basca establerta a la Seu d’Urgell, Maialen Chourraut (Atlètic Sant Sebastià), i la urgellenca Núria Vilarrubla (Cadí CK) van dominar en les seues respectives proves de K1 i C1 sènior femení, respectivament, en la primera jornada de la segona prova de la Copa d’Espanya d’eslàlom, disputada al Parc del Segre de la capital de l’Alt Urgell.

A més, el tàndem format per Dani Marzo i Jesús Pérez (Capitán Nemo) van manar amb autoritat a la prova de C2.

A K1 i C1 homes sèniors, els millors van ser els bascos Joan Crespo i Ander Elosegi, respectivament, tots dos del club Santiagotarrak.

En altres categories, Eneko Auzmendi (Atlètic Sant Sebastià) i Miquel Travé (Cadí CK) van ser primers a K1 i C1 juvenil, respectivament. En dones juvenil K1, es va imposar Mònica Doria (Cadí CK) i, en cadets, Anna Barroso (Cadí), en K1, i Xanet Etxarri (Atlètic Sant Sebastià), en C1. En cadets homes, es van imposar Pau Etxaniz (Cadí), en C1, i en K1 semifinals, José Moya (EP Calasparra).

Pel que fa a la categoria de veterans K1 masculina, el vencedor va ser Carles Juanmartí (Cadí CK).

Avui es disputarà la segona jornada d’aquesta segona prova de la Copa d’Espanya, en què s’establiran els resultats del dia, a més de la classificació acumulada de les dos jornades.

tracking