HOQUEI PRIMERA NACIONAL

L’Alpicat s’imposa amb contundència al Tordera

Va guanyar 6-2 i es col·loca sisè a la taula

Una espectacular acció d’un jugador de l’Alpicat, durant el partit d’ahir contra el Tordera.AMADO FORROLLA

El Lleida.net Alpicat va guanyar amb contundència (6-2) el Tordera, rival directe a la classificació de la Primera divisió d’hoquei. El Tordera va començar millor. Als set minuts de partit, els visitants inauguraven el marcador amb un gol de Teixidó, però l’alegria els va durar poc. J. R. Serret va ser l’encarregat d’empatar (1-1) només un minut després. Als 18 minuts, Dalmases va avançar l’Alpicat (2-1). Abans d’arribar al descans, tots dos equips van tenir l’ocasió de marcar amb una falta directa cada un, però van fallar i es va arribar al descans 2-1. Tot just començar la segona meitat, Aguirre va empatar el partit per al Tordera. Als vuit minuts de la segona meitat, el col·legiat va mostrar la roja a Aguirre, del Tordera, i els visitants es van quedar amb un menys.

A partir d’aquí, l’Alpicat va començar la pluja de gols. Un minut després va ser Dalmases qui va anotar el segon personal i el tercer de l’equip (3-2) i, abans d’acabar el partit, Serret, l’autor del primer gol, va firmar tres gols més per tancar la golejada (6-2).

El Lleida.net Alpicat puja dos posicions aquesta jornada i es col·loca sisè, seguit pel Tordera, encara que aquest té un partit més.

La pròxima jornada es disputarà el dissabte dia 22 i l’Alpicat visitarà en aquella ocasió el Calafell, que és desè, però a tan sols tres punts.