SEGRE

HOQUEI OK LLIGA

L’ICG Software, a mantenir la bona ratxa a Igualada

L’equip d’Albert Folguera ha sumat 10 dels últims 15 punts en joc

Cañellas celebra un dels gols marcats davant del Caldes.

Cañellas celebra un dels gols marcats davant del Caldes.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Software visita avui la pista de l’Igualada (18.00 h/Lleida Televisió) amb l’objectiu de prolongar la bona ratxa i aconseguir una victòria que li permeti fer un gran pas cap a la permanència, però també cap a l’objectiu d’aconseguir una plaça en competicions europees. El Llista arriba al partit amb la moral molt reforçada després de la gran victòria aconseguida a la jornada anterior davant del Caldes (6-5). Els lleidatans han sumat 10 punts dels últims 15 que han disputat, amb tres victòries (Caldes, Girona i Liceo), un empat (Voltregà) i una derrota davant del Vendrell.

“Estem en una bona dinàmica i arribem preparats a un partit en el qual els dos equips ens hi juguem molt”, va explicar ahir Albert Folguera, entrenador del Llista. “Estem molt tranquils i amb moltes ganes”, va afegir, amb referència al partit de la temporada passada: “L’any passat, vam arribar a la penúltima jornada, ells es jugaven la classificació europea i nosaltres, la permanència. Vam perdre i ens la vam haver de jugar a l’última jornada davant del Barça. Ara les coses s’han capgirat”, va dir, amb relació al fet que l’Igualada ocupa una de les posicions de descens, mentre que el Llista té opcions de classificar-se per a les competicions europees.

L’ICG Software arriba al partit amb el dubte de Carlos Trilla, un dels puntals de l’equip. “Arrossega molèsties i no es troba al cent per cent. Viatjarà per provar com està, però, si no està bé, no comptarem amb ell”, va comentar.

Pel que fa a les opcions de l’equip en aquesta recta final de la temporada, va comentar que “la victòria davant el Caldes ens ha donat molta tranquil·litat. Si estem tranquils, podem ser capaços de fer grans coses. Va ser una bona lliçó el que va passar en aquell partit”, va valorar.

tracking